Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőnek mit kell mondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek mit kell mondani, ha randira szeretném hívni, de nem szeretnék fizetni?

Figyelt kérdés

Vinnék otthonról palackban vizet és pogácsát. Nálam szabály, hogy az első randin nem költök, mert valószínűleg felesleges kiadás lenne. Nem vagyok én valami pénzes influencer aki megél a kondizásból!

Nagyon megtetszett itt nekem egy válaszoló, írnék neki és elhívnám randira, de véletlen sem úgy, hogy fizetnem kelljen. Mi a megoldás?

2024. jan. 31. 20:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%

Nem jó a képleted, de nem érted mert buta vagy mint 6 pár rendőr csizma.

Mióta sok pénz egy kávé v üdítő?

Ha neked szabály h első randin nem fizetsz akkor vagy csóró vagy és inkább a munka után kellene rohangálnod a nők helyett, vagy iszonyatosan szarevő vagy, akkor meg hagynod kéne a nőket , ne tartsd fel őket.

2024. jan. 31. 21:32
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi a te képleted, nekem nem kellenél.
2024. jan. 31. 21:33
 13/30 anonim ***** válasza:
90%
Miért sajnálsz egy hamburgert egy olyan nőtől aki tetszik?
2024. jan. 31. 21:34
 14/30 anonim ***** válasza:
94%
Oké, de akkor max. fél óra lesz a randi, mert utána már pisilnem kell és azt a parkban nem fogok tudni, úgyhogy kénytelen leszek egyedül beülni egy kávézóba.
2024. jan. 31. 21:36
 15/30 anonim ***** válasza:
70%
Olyan helyre vigyed, ahol van nyilvános csap, így miután megitta az otthonról vitt kávédat, fel tudod vízzel a palackot tölteni, és azzal is meg tudod kínálni. Ez már tuti bónusz, ha kávé után vizet is adsz neki
2024. jan. 31. 21:36
 16/30 anonim ***** válasza:
95%
14-es problémája jogos, tehát vigyél egy törölközőt, amivel el tudod takarni a csajt, ha megy a bokorba
2024. jan. 31. 21:38
 17/30 A kérdező kommentje:

Áhh akkor inkább csinálok parizeres zsemlét!

Nincs hamburger!

2024. jan. 31. 21:47
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Parizeres zsemle jó ötlet
2024. jan. 31. 21:55
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Az incel meg ki van emelve...
2024. jan. 31. 21:58
 20/30 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet a vecevel?
2024. jan. 31. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!