Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igent mondani egy randira,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igent mondani egy randira, aztán kerülni a témát. Ez mire jó?

Figyelt kérdés

Többször jártam így, egyetemen aztán munkahelyen is. Hogy ismerjük egymást egy ideje, jól kijövünk. Én felvetem a lánynak, hogy menjünk el együtt meginni valamit. Igent mond. Aztán mikor leegyeztetnénk a napot, akkor egyszerűen nem válaszol, de továbbra is kedves, aranyos, flörtöl, beszélget.

Ez mire jó? Úgy érzem ez nem tisztességes. Lehet nemet is mondani.

2016. máj. 3. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
És te vagy olyan tökös legény, hogy kiállj magadért, hogy megmondd azt adott csajnak a véleményedet ezzel kapcsolatban vagy csak itt van oltári nagy szád és itt rinyálsz?
2016. máj. 3. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem akart nemet mondani, mert azt hiszi, így udvariasabb vagy úgysem akarod később leegyeztetni. Nem mert nemet mondani, mert bír, és nem akar megbántani.

Sajnálom, én lány vagyok, de ilyet sosem csinálok, főleg nem olyat, hogy nem válaszolok. Kedves, aranyos akar maradni a szemedben. Barátilag.

Van egy nagyon kicsi esély arra is, hogy csak visszahúzódó és fél, de én is az vagyok, és nem így rendezném le.

A rossz hír vivője is rossz, de ez csak az, amit észrevettem barátnőimnél, ne rajtam verjétek le visszautasítást.

2016. máj. 3. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Ő sem tudja mit akar,flörtölgetés igen komolyabb nem.

Tudod ha akarná valóban,akkor azonnal rohanna hozzád.

2016. máj. 3. 16:29
 4/7 A kérdező kommentje:
1-es, igen - csakhogy ehhez találkozni kellene vele, amit meg ugye elsummant.
2016. máj. 3. 16:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne tartsd a kapcsolatot velük,ha már nem egyeztet dátumot!
2016. máj. 3. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:

A bizonyos lányokkal te nem személyesen találkoztál eddig, csak neten?

A szövegedből számomra teljesen egyértelmű volt, hogy a munkahelyen, suliban személyesen taliztatok már, és akkor kérdezted meg őket a randival kapcsolatban mikor úgy döntöttél, hogy el jött az idő.

1-es vagyok

2016. máj. 3. 16:52
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os, így van.
2016. máj. 3. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!