Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan hogy egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy egy nőnek nem jönnek be a kövér férfiak de a személyisége olyan annak a férfinak hogy mégis összejön vele hiába kövér?

Figyelt kérdés
jan. 31. 18:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
5%

Simán létezik.

Szezonális munkán volt egy egytemista munkatársam. Kövérnek nem mondanám, de duci srác volt, emellé magas is, tehát elosztott rajta a súly.

A munkahelyen az összes csaj szerette, barátnője is volt.

jan. 31. 18:52
 12/24 anonim ***** válasza:
86%
Le leszek pontozva, de... én voltam kövér. Baromira szégyelltem volna magam, ha egy férfi meglát meztelenül. Téged nem zavarna, hogy egy csinos nő a csúnya, szétfolyt tested látja? Vagy a férfiakban nincs ilyen, hogy tetszeni akarnak a másiknak?
jan. 31. 18:57
 13/24 anonim ***** válasza:
75%

jah de ebben az esetben tényleg kell hogy fsza személyiséged legyen. nem csak az hogy nagyanyád szerint igazi kis úriember vagy.

az se árt ha érdekes életed van...

jan. 31. 19:05
 14/24 anonim ***** válasza:
14%

Egy férfi megítélésénél a külső nem olyan fontos, mint a nők esetében. Ezért látsz az utcán előnytelen külsejű pasit nőkkel, méghozzá időnként jó nőkkel.

Már Ganxta Zolee is azt rappelte a "Való Vilàg" című, 1999-es dalában, hogy:

"Mer' dagadt vagyok és öreg, és akkor mi a f**z?!

Nem az a lényeg ki vagy, hanem hogy kit sz**atsz."

És ez így van.

jan. 31. 19:08
 15/24 anonim ***** válasza:
8%
A pénz mindent megold és lesz vonzalom egyből. Nézd meg V.Andit milyen boldog. :D
jan. 31. 19:11
 16/24 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem de lehet csak én vagyok a hülye az hogy a párom is ugyan úgy adjon a külsejére az alap. Nem baj ha macis picit de könyörgöm ne zabáljon már napi 2 milkát és legyen szétfolyt teste mert az undorító... figyeljen arra mit eszik ha már kondizni lusti.
jan. 31. 19:12
 17/24 anonim ***** válasza:
88%
Nem, ha a személyisége olyan, akkor lehet egy jó haver.
jan. 31. 19:16
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
És ha pénzzel tömi ki magát és attól dagad a hasa, az nem szexi? :))
jan. 31. 19:16
 19/24 anonim ***** válasza:
77%

#18 senkit nem érdekel a pénz vagy csak keveseket és nem nem az. Pénzem nekem is van.

Bocs de nem ér annyit még egy milliomos se hogy undorral visszacsokoljak vagy minden este nemierőszaknak éljem meg a szexet.

Pénzem nekem is pont elég van.

jan. 31. 19:19
 20/24 anonim ***** válasza:
17%
Attól függ, milyen kaliberű nőre gondolsz és mit jelent neked a "kövér"
jan. 31. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!