Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy nőnek nem jönnek be a kövér férfiak de a személyisége olyan annak a férfinak hogy mégis összejön vele hiába kövér?
Simán létezik.
Szezonális munkán volt egy egytemista munkatársam. Kövérnek nem mondanám, de duci srác volt, emellé magas is, tehát elosztott rajta a súly.
A munkahelyen az összes csaj szerette, barátnője is volt.
jah de ebben az esetben tényleg kell hogy fsza személyiséged legyen. nem csak az hogy nagyanyád szerint igazi kis úriember vagy.
az se árt ha érdekes életed van...
Egy férfi megítélésénél a külső nem olyan fontos, mint a nők esetében. Ezért látsz az utcán előnytelen külsejű pasit nőkkel, méghozzá időnként jó nőkkel.
Már Ganxta Zolee is azt rappelte a "Való Vilàg" című, 1999-es dalában, hogy:
"Mer' dagadt vagyok és öreg, és akkor mi a f**z?!
Nem az a lényeg ki vagy, hanem hogy kit sz**atsz."
És ez így van.
#18 senkit nem érdekel a pénz vagy csak keveseket és nem nem az. Pénzem nekem is van.
Bocs de nem ér annyit még egy milliomos se hogy undorral visszacsokoljak vagy minden este nemierőszaknak éljem meg a szexet.
Pénzem nekem is pont elég van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!