Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különösen a csinosabb nők miért érzik magukat király kisasszonynak?
Figyelt kérdés
Van pár ilyen csinosabb nő ismerősöm, kolléganők, akik így sokszor beszélgetnek és hallom hogy így nem értik hogy miért nem hordozzák őket a pasik a tenyerükön és hogy miért nem foglalkoznak velük állandóan elvárják hogy egész nap beszélgessenek velük, rendelkezésre álljon a férfi.2024. jan. 30. 19:33
1/12 anonim válasza:
Én az apákat tenném felelőssé elsősorban, mármint a lányos apákat értelemszerűen, utána pedig a többi férfit. Na meg a médiát is. Ez a negatív triád. :D
2/12 anonim válasza:
Mert ezt tanultam otthonról, hogy az emberek akik szeretik egymást, meg is becsülik egymást. Nyugi, senki nem azt várja, hogy ha ír, akkor dobjon el mindent a másik, ugorjon ki a kád vízből, menjen ki a meetingről, parkoljon le a mentőautóval, stb. Csak tudod van egy nagy rakás tulok férfi, aki szarik a nő fejére, amíg nem kezd el szorítani a zacsi.
4/12 anonim válasza:
Mert vannak elvárásaim. Nem kell megfelelni nekik. Úgyis van, aki örömmel teszi.
5/12 anonim válasza:
Persze hogy egekben az elvárásaim, nem akarok folyton költözni a későbbiekben.
22N 👸🏼
6/12 anonim válasza:
Mert ők megtehetik! HAHA! Te meg nem! Dupla HAHA!
Nyenyenyenyenye, hehehehehe!
7/12 A kérdező kommentje:
6. Épp az hogy nem tehetik meg mert ezen sírnak
2024. jan. 30. 20:16
8/12 anonim válasza:
7.
De megtehetik, és te rinyálsz a kérdéssel! HIHI
9/12 anonim válasza:
Én pont azt vettem észre, hogy a külsőre kevésbé "szerencsés" csajok erőltetik ezt a "királylány vagyok, hódíts meg, szolgálj ki, de én nem csinálok semmit" vonalat. Szerintem ez egyfajta kompenzálása a hiányosságoknak részükről, illetve a sok frusztráció miatt alapból ellenségesebbek a férfiakkal.
Az igazán szép nők (nem a "széppé" maszkírozott!) általában sokkal kiegyensúlyozottabbak, mosolygósabbak és kedvesebbek.
36F
10/12 anonim válasza:
Szerintem is,a természetes módon szép lányok általában kevésbé személyiségzavarosak,mivel a sok pozitív visszacsatolás által az önbizalmuk is nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!