Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai párkapcsolat az önzősségről szólnak, hogy nekünk legyen jó, azért keresünk párt?
nálam a kölcsönös egymás szeretetéről szól.
szeretek sexelni de nem ez az első.
az kifejezetten taszít, hogy ha valaki azért jön össze valakivel mert: "együtt könnyebb" ez a felkiáltás ki veri nálam a biztosítékot.
#13:
Ez nem igaz mindig, lehetsz te szerelmes olyan emberbe is aki egyáltalán nem illik hozzád, nem tesz téged boldoggá.
Hát, itt a gyik-en legalábbis eléggé ezen van a hangsúly, igen. A társadalomban is van kétségkívül ilyen trend. Azért vannak kivételek természetesen.
Persze, az embernek vannak egészséges elvárásai egy párkapcsolattal szemben, de manapság szerintem is elment a világ egy olyan irányba, hogy amíg tökéletesek a dolgok, addig mehet minden, de ha már jön egy-két probléma, amit meg kéne oldani, esetleg valami kompromisszum szüksége, akkor nagy a hajlandóság kibackelni a nagy "szerelemből". Levetik, aztán két hónap múlva felpróbálnak egy másikat, hogy az majd biztos jó lesz.
F
"Én ha szeretek valakit nem azért csinálok valamit, hogy én jól érezzem magam tudatosan hanem azért, hogy őt boldoggá tegyem."
Igen, de neked jó érzés, ha boldoggá teszed. Az lenne önzetlenség, ha nekem semleges lenne, vagy kifejezetten rossz. Pl. szülinapjára szeretne anált vagy kipróbálni mással (vagy helyettesíts be valamit, ami neked abszolút nem pálya), és megengeded neki. Undorodsz, nem akarod, de megteszed.
Nem létezik önzetlenség.
"nem a másik boldogságáról szólnak a mai párkapcsolatok hanem rólunk"
Egy párkapcsolat sem lesz boldog és hosszantartó, ha csak a másikról szól.
Magyarázd már el nekem, miért kéne olyannal lennem, akivel nem vagyok boldog? Persze, ha az önsorsrontás a cél, akkor értem. Egy párkapcsolat a kölcsönösségről szól.
14
Attól még TE érzed a szerelmet, vágyat, vonzalmat stb. Az, hogy fenntarthatatlan helyzetekben is lángolni tud a szerelem ÉPPEN AZT bizonyítja, hogy nem a másik érdekét tartjuk szem előtt, csak a pillanatnyi vágyiankat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!