Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder az ismerkedés 22-es csapdája?
Az internet nagyon torz önértékelést ad a nőknek, jól kibabrál velük.
Rengetegen ostromolják őket, hamis bókokkal, egy bizonyos cél érdekében....
Végére még ők is elhiszik, hogy olyan palikkal jöhetnek össze, akik a való életben akár a munkahelyen is a legszebb nőket megkaphatják.
Kínában is már népesség csökkenés van, kb az internet terjedése óta.
Mit értesz az alatt, hogy nem kaphatja meg? De, megkaphatja, lebeszélik a randit és ha minden rendben, akkor szexelnek egy jót. A Tinder meg erre van.
Van, hogy annyira jól működik a kémia, hogy nem egy szex lesz, hanem rendszeresen összejárnak. Ebből meg a környezetemben nem egy végződött boldog házassággal.
De a Tinder ettől függetlenül szexpartner kereső. Ha a kolléganőid megdugja a pasi, pláne ha jól is esik neki, akkor pont sikerrel használták. A szexet meg a nők is azzal élvezik, aki jól néz ki.
Kicsit képzeld el úgy, mint neked a rosszlányok, csak nem kell érte fizetni. Te se a csúnya, dagadt, kiöregedő prostikat hívod fel, nem?
Ez amúgy nagyon gáz és ezt nőként mondom. Én is láttam hasonló jelenetet munkahelyen és szánalmasnak tartottam ezt a közös pasi bírálást. Volt egy kolléganőm aki párkapcsolatban volt és tudta, hogy én Tinderezek és elkérte a telómat, hogy megnézegesse meg húzogassa a férfiakat, de nem adtam oda, mert én teljesen komolyan használtam (és lett is eredménye :) ). Egyszer volt olyan, hogy én húzogattam, csak egy barátnőm nézte, ez még oké, mert nem ő dönt a sorsomról, de volt, aki nekem nem tetszett és balra húztam és megszólalt, hogy ajj ez tök szexi volt... Hát nekem nem kell az, hogy más beszóljon, hogy nekem milyen az ízlésem.
Amúgy én ezt marha gyerekesnek is tartom, utoljára 13 évesen bíráltuk a barátnőkkel az utcán szembejövő pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!