Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinder az ismerkedés 22-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder az ismerkedés 22-es csapdája?

Figyelt kérdés
Megdöbbentő volt számomra egyik nap amikor a kolléganők tindereztek, nyolc kolléganő körbe állt egy nőnél és együtt húzogatták a férfiakat a nők teljesen átlagosak, talán picit duci is és szinte mind csak az ilyen nagyon izmos nagyon sportos helyes pasikat húzták jobbra, természetesen így is rengeteg match lett és sokan válaszoltak is neki, nyilván ezek a férfiak nem gondolják komolyan, mert rengeteg nő húzhatja jobbra őket de a nőkben olyan érzés kelt ez a fajta ismerkedés hogy igenis megkaphatnak jó pasikat is és ezért nem adják alább és így az örök magányban fognak tengődni, állandóan húzogatják majd a tindert amikor már kiöregedtek, ezért jobb ha élőben mennek ismerkedni
2024. jan. 27. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

Az internet nagyon torz önértékelést ad a nőknek, jól kibabrál velük.

Rengetegen ostromolják őket, hamis bókokkal, egy bizonyos cél érdekében....

Végére még ők is elhiszik, hogy olyan palikkal jöhetnek össze, akik a való életben akár a munkahelyen is a legszebb nőket megkaphatják.

Kínában is már népesség csökkenés van, kb az internet terjedése óta.

2024. jan. 27. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Mit értesz az alatt, hogy nem kaphatja meg? De, megkaphatja, lebeszélik a randit és ha minden rendben, akkor szexelnek egy jót. A Tinder meg erre van.

Van, hogy annyira jól működik a kémia, hogy nem egy szex lesz, hanem rendszeresen összejárnak. Ebből meg a környezetemben nem egy végződött boldog házassággal.

De a Tinder ettől függetlenül szexpartner kereső. Ha a kolléganőid megdugja a pasi, pláne ha jól is esik neki, akkor pont sikerrel használták. A szexet meg a nők is azzal élvezik, aki jól néz ki.

Kicsit képzeld el úgy, mint neked a rosszlányok, csak nem kell érte fizetni. Te se a csúnya, dagadt, kiöregedő prostikat hívod fel, nem?

2024. jan. 27. 11:08
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Hát a Tinder szerintem is inkább szexpartnerkereső mint társkereső és tényleg sok nő ott szintén csak szexre keress partnert, mint a férfiak. A többi nő komolyan gondolja, de hát nem jön össze, vagy összejön. A Tinder, mint maga a valós életben történő ismerkedés szerencsejáték.
2024. jan. 27. 11:17
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Ez amúgy nagyon gáz és ezt nőként mondom. Én is láttam hasonló jelenetet munkahelyen és szánalmasnak tartottam ezt a közös pasi bírálást. Volt egy kolléganőm aki párkapcsolatban volt és tudta, hogy én Tinderezek és elkérte a telómat, hogy megnézegesse meg húzogassa a férfiakat, de nem adtam oda, mert én teljesen komolyan használtam (és lett is eredménye :) ). Egyszer volt olyan, hogy én húzogattam, csak egy barátnőm nézte, ez még oké, mert nem ő dönt a sorsomról, de volt, aki nekem nem tetszett és balra húztam és megszólalt, hogy ajj ez tök szexi volt... Hát nekem nem kell az, hogy más beszóljon, hogy nekem milyen az ízlésem.

Amúgy én ezt marha gyerekesnek is tartom, utoljára 13 évesen bíráltuk a barátnőkkel az utcán szembejövő pasikat.

2024. jan. 27. 11:24
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
"nőkben olyan érzés kelt ez a fajta ismerkedés hogy igenis megkaphatnak jó pasikat is" - jogosan kelt olyan érzést, hiszen egyértelműen megkaphatnak jó pasikat is. A szubjektív szempontokat sem ártana azért figyelembe venni, mert attól még, hogy neked egy nő nem különösebben tetszik, simán lehet, hogy egy jó pasi mondjuk a duci, idősebb, szemüveges, kifejezetten kismellű stb nőkre gerjed.
2024. jan. 27. 11:31
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Ezek a nők valószínűleg nem életük párját kerestek az izmos, szépfiúk között. Aki valóban társat keres, az nem ezek között fog válogatni.
2024. jan. 27. 11:49
 7/9 A kérdező kommentje:
5. Gondolom te neked is van annyi matematikai gondolkodásod és érzésed hogy nem jut minden nőnek ilyen férfi, szóval egyáltalán nem jogos...
2024. jan. 27. 11:59
 8/9 anonim ***** válasza:
65%
#7 van. Mert ha nem "jut" akkor mi van? Belátja, hogy sosem talál olyan férfit, aki egyáltalán egy kicsit is tetszik neki. De ettől függetlenül nem fog összejönni egy olyan faszival, aki taszítja, inkább marad egyedül. Am még nemigen hallottam olyan nőről, akinek a tinderen ne lehetne akár egy hét alatt többszáz matche, és jó néhány lebeszélt randija, ha csak szexpartnert keres, ez kortól, és kinézettől független, a zsák a foltját elv mindig bejön. A komoly kapcsolat és a szerelem már más tészta, az fiatal, vonzó, jó fej embereknek sem olyan egyszerű netes ismerkedésnél, mert rengeteg mindenen múlik, sokszor csak az 5. 6. randi tájékán derül ki valami extrém ellentét vagy brutál nagy red flag.
2024. jan. 27. 12:11
 9/9 anonim ***** válasza:
78%
Annyira unalmas már! Mintha az élet olyan egyszerű lenne, és ha élőben ismerkedsz egy átlagos pasival, akkor soha nem fordulna elő, hogy csak szexre megy, bunkó lesz, megcsal vagy bántalmazó lesz. De! Sőt...!
2024. jan. 27. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!