Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen véleménnyel vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen véleménnyel vagy az ebben a kategóriában lévő női felhasználókról?

Figyelt kérdés

Nem provokatív kérdés!

Valós képet adnak a nők gondolatairól?

2024. jan. 26. 19:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Van több negatív is, de ez az adott személy miatt és nem azért mert nő.
2024. jan. 26. 19:12
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Alapvetoen a gyakorizok mentalis allapotarol nincs jo velemenyem. Es ha bagoly mondja, akkor magamrol az igaz, az eletem rendben van es volna, de covid ota teljes mertekben megszakitottam a kapcsolatot a budapesti ismeroseimmel. Kulfoldon elek, be vagyok illeszkedve, de sajnos baratsagot azert nem is probaltam kialakitani, mert ahol elunk, a nok nagyon agyhalottak. Viszont magyar barataim krvara cserbenhagytak. Osszessegeben, igyekszem magam elfoglalni, szeretem a ferjem, de sikitani tudnek a maganytol. Viszont ez egy ferto kozeg. Az itteni tevekenysegem lelki nyomor eredmenye.
2024. jan. 26. 19:14
 3/16 anonim ***** válasza:
87%

Mivel nem ismerem mindet így nem tudok véleményt alkotni. Akikkel eddig beszélgettem (tartósabban) róluk nincs negatív véleményem. Annak ellenére, hogy ez egy anoim oldal, szerintem meg lehet ismerni igazán értékes embereket itt.

Nem provokatív ez sem, de a meglátásom szerint "negatív" vélemény itt inkább a férfiak irányába alakulhat ki, mert ők szeretnek nyilvánosan vergődni és dobálni a sarat, hogy milyen gonoszok a nők. Néha kicsit ég a pofám és szégyellem, hogy férfi vagyok, mert szerintem ilyet az nem kellene, hogy csináljon aki férfinak tartja magát. (Persze ez lehet egy általánosítás, de nőktől sokkal kevésbé látsz ilyet, hogy napi szinten lenne nyekergés vagy hasonló kérdések kiírogatása.)

F

2024. jan. 26. 19:18
 4/16 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem az arány kb 30/70 a férfiak javára.

Nagyon kevés nő van fent, és aki annak adja ki magát azoknak a nagy része férfi.

2024. jan. 26. 19:26
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
szerintem cukik
2024. jan. 26. 19:42
 6/16 anonim ***** válasza:
26%

1. a panaszkodókat szánom, hogy nem jó pasit választottak, és nem is akarnak változtatni

2. az ismerkedők ghostingolnak, valójában nem is akarnak semmit

3. a hozzászóló nézelődők a foglalt hátradőlők vagy szándékos szinglik

2024. jan. 26. 19:54
 7/16 anonim ***** válasza:
48%
Indokolatlanul sokat sértegetik a sikertelen férfiakat.
2024. jan. 26. 20:01
 8/16 anonim ***** válasza:
40%

Az én válaszom sem provokáció, de borzasztó rossz véleményem van. Nekem olyan sztorijaim vannak innen az oldalról, hogy ha azt valaki más mesélné nekem, tuti nem hinném el.

Ettől függetlenül vannak itt normális nők, hiszen többen leírták, hogy innen találtak feleséget is maguknak.

Meg én is beszélgettem hónapokon keresztül normális nőkkel, de aztán végülis mind eltűnt egy szó nélkül. Persze ők nem voltak függetlenek.

2024. jan. 26. 20:36
 9/16 anonim ***** válasza:
61%
Van 3 no a tobbi kamu es ferfi igazabol..
2024. jan. 26. 20:46
 10/16 anonim ***** válasza:
81%

Nekem úgy általában az a véleményem, hogy nem értem, a kérdések többsége miért nem a tini párkapcsolatok kategóriában van. Nemtől függetlenül. Ez azt hiszem, sokat elárul.

F

2024. jan. 26. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!