Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen véleménnyel vagy az ebben a kategóriában lévő női felhasználókról?
Nem provokatív kérdés!
Valós képet adnak a nők gondolatairól?
Mivel nem ismerem mindet így nem tudok véleményt alkotni. Akikkel eddig beszélgettem (tartósabban) róluk nincs negatív véleményem. Annak ellenére, hogy ez egy anoim oldal, szerintem meg lehet ismerni igazán értékes embereket itt.
Nem provokatív ez sem, de a meglátásom szerint "negatív" vélemény itt inkább a férfiak irányába alakulhat ki, mert ők szeretnek nyilvánosan vergődni és dobálni a sarat, hogy milyen gonoszok a nők. Néha kicsit ég a pofám és szégyellem, hogy férfi vagyok, mert szerintem ilyet az nem kellene, hogy csináljon aki férfinak tartja magát. (Persze ez lehet egy általánosítás, de nőktől sokkal kevésbé látsz ilyet, hogy napi szinten lenne nyekergés vagy hasonló kérdések kiírogatása.)
F
Szerintem az arány kb 30/70 a férfiak javára.
Nagyon kevés nő van fent, és aki annak adja ki magát azoknak a nagy része férfi.
1. a panaszkodókat szánom, hogy nem jó pasit választottak, és nem is akarnak változtatni
2. az ismerkedők ghostingolnak, valójában nem is akarnak semmit
3. a hozzászóló nézelődők a foglalt hátradőlők vagy szándékos szinglik
Az én válaszom sem provokáció, de borzasztó rossz véleményem van. Nekem olyan sztorijaim vannak innen az oldalról, hogy ha azt valaki más mesélné nekem, tuti nem hinném el.
Ettől függetlenül vannak itt normális nők, hiszen többen leírták, hogy innen találtak feleséget is maguknak.
Meg én is beszélgettem hónapokon keresztül normális nőkkel, de aztán végülis mind eltűnt egy szó nélkül. Persze ők nem voltak függetlenek.
Nekem úgy általában az a véleményem, hogy nem értem, a kérdések többsége miért nem a tini párkapcsolatok kategóriában van. Nemtől függetlenül. Ez azt hiszem, sokat elárul.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!