Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon rossz dolog ezek alapján offolni valakit ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Olyan helyen dolgozom, ahol elég sok embernek az adatához hozzàférek. Többször előfordult, hogy ismerkedés közben, telefonszàm, vagy e-mail cím alapján direkt rákerestem az illetőre és ha találtam róla valamit, akkor nem ismerkedtem tovább vele, hanem megszakítottam vele a kapcsolatot. Ezek olyan indokok voltak, hogy pl nagyon lekezelően, bunkón, káromkodva viselkedett egy-egy szituációban a másik emberrel, nem normálisan kommunikált, vagy még mellé hazudott is. Ezeket az indokokat nyílván nem mondtam meg az illetőknek, de egyszerűen taszít, ha valaki nem képes, normális emberi kommunikációra és egy ismeretlen emberrel így bánik.jan. 25. 23:15
11/21 anonim válasza:
Na nesze nektek adatvédelem :D Milyen "édes" dolog is, hogy pl. a párommal beszélek erről-arról és vadidegen meg beleolvasgat abba amihez semmi köze!
12/21 anonim válasza:
6
telefonszolgáltató honnan tudja ezt? Sehonnan
13/21 anonim válasza:
ő itt egy gyks admin és mindenki kis sötét titkát ksmeei xd
14/21 anonim válasza:
A kis edes telemarketinges, kis liba!
Ti azt megjegyzitek, ha zaklattok valakit, nem finoman kuld el bennetek a csaba?!
A te szamod melyik ezek kozul?
15/21 anonim válasza:
A legtöbb embert ki lehet hozni a sodrából egyes szituációkban. Amit te csinálsz az sem épp jó dolog. Amiket leírsz hétköznapi dolgok. Szerintem nagyon kevés ember nem káromkodik és hazudik. Szóval nem jogos, hogy ennyire beletúrsz más magánszférájába...
16/21 A kérdező kommentje:
Nem tukmálós és marketinges dolog, ott nem is tudom, hogy néznék meg beszélgetéseket, de nyílván jobban ismered ezeket a rendszerket.
jan. 26. 05:35
17/21 anonim válasza:
Valaki javasolta a GDPR-t, tényleg nem ártana utánanézned az adatvédelem szabályainak, munkahelyi etikának, meg ilyesminek. Hasznos olvasmány lenne, t.i. ezek személyes adatok , amikből te kielégíted a privát kíváncsiságodat azok jobb helyen adatvédelmi incidensnek minősülnek, a céged adatvédelmi bírságot, te meg minimum szárnyakat fogsz kapni, és repülsz a p...ba, úgyhogy az offolgatás lélektana legyen a legkisebb gondod.
18/21 anonim válasza:
Nyilvános fórumokon én is utána szoktam nézni embereknek, ha van rá mód (teljesen nyilvános dolgokra gondolok, FB posztok, csoportbéli megnyilvánulások). Bár nem ismerkedem, de pl. mikor lakást adtam ki, volt, hogy ez döntött a bérlő személyét illetően, a bunkókat, másoknak beszólogatókat, személyeskedőket eleve kizártam.
20/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mi az a GDPR és nem élek vissza vele, nem mások privát beszélgetéseit olvasgatom, a munkámhoz szükséges ezeket látni, más különben elvégezni sem tudnám azt. Ha az emberek kipakolják netre, akkor ugyan hol van az adatvédelem benne? Ugyanúgy megosztja.
jan. 26. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!