Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól red flag ha valakinek sosem volt még kapcsolata és szűz?
Ezzel ugyanígy vagyok, csak nekem 23 évesen jött végre.
A barátnőmet végülis én dobtam pár hónappal később.
23F
“Red flag”?
Magyarul! Ez magyar nyelvű portál.
Magyarul: vörös vonal, határvonal.
25 vagyok,szűz.
Én ezt a red flag kifejezést tartom gáznak.Ez nem egy verseny,sem valami idióta elvárás,hogy hány éves korban illik.
Simán lehet,hogy valakinek a sulis évei nem a párkeresésről szóltak,a munkahelyen lehet,hogy azonos neműekkel dolgozik együtt csak,bulizni meg nem jár.
Azért a mai felgyorsult világban már ez is elég ahhoz,hogy valaki szűz legyen.Ha nem él Budapesten,az még további rosszabbító tényező lehet.
Mindössze ez épp olyan,hogy valaki miért 22 évesen diplomázik,a másik meg miért 30 évesen? Milyen már ha valaki 20 évesen lakást kap a szüleitől,valaki meg 40 évesen is mamahotelben lakik? Ez teljesen hülyeség,mert ennyiből bárki azt mondhatná,red flag ha nincs saját lakásod 30 évesen,vagy nincs autód stb.És lehet bőven fokozni a listát.
Miközben pont az mellett megy el mindenki,hogy az ilyen felfogás miatt tart ott a szociális társadalom ahol.
Aki így gondolkodik,az kerülje is el inkább a szűz embereket,mert nem arra menne,hogy a másikat tényleg megismerje,hanem csak a testi vágyakról szólna az egész..25/N
Nekem mindig az az érthetetlen,"red flag",ha a nő szűz huszonévesen,de az nem baj,ha az insta riban*án,akire ráirogat,rajta átment a fél város.
Mert a legtöbb férfi ilyen.Valahogy a szűz nő teher nekik,de azért persze a picsogás megy,ha a kiélt nő meg megcsalja fűvel-fával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!