Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól red flag ha valakinek sosem volt még kapcsolata és szűz?
Utóbbival egyetértek.
Emellett: bár meleg vagyok, de szerintem ez nem számít és sajnos egészen 28 éves koromig nem adódott így. Én olyanra vártam, akivel érdemes. Egészen addig - egy kivétellel - éveken át gyökereket fogtam ki. Rossz pasi sem vagyok, állandóan meg akartak erőszakolni. Csak én nem hagytam és egy pasit konkrétan le is ütöttem. Az egy kivétel pedig olyan volt, akihez sajnos én nem tudtam jól vonzódni és 1 hónap után vége lett. Mindez nem okozott konkrét károkat és most már 30-on túl együtt élek párommal. Úgyhogy ez a téma is csak totál általánosítás és diszkriminatív.
35 voltam az elsőnél.
Az égvilágon semmit de semmit nem változtattam ahhoz képest amilyen mindig is voltam. Szóval ez inkább szerencse kérdése, hogy mikor találkozol össze valakivel akivel illetek egymáshoz :)
21 voltam amikor elveszítettem, de akkor is már nagyon cikinek éreztem.
Addigra szinte összes haveromnak voltak már bőven szexuális élményei, nekem semmi. Még csak egy nyamvadt csók vagy randi sem.
Aztán jött éltem első (és valószínűleg utolsó) bartánője, akivel gyorsan bepótoltam mindent. Legalább az örök szüzességtől megmentett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!