Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karcsú nők; melyik a fontosabb?
Én is pont azt akartam írni, hogy az arca a legfontosabb. A testsúly évek során változó, most azért, mert valaki a jelenben sportos vagy sovány vagy túlsúlyos vagy akármi, attól még ez 10-20-50 év távlatában nem biztos, hogy így is marad. Viszont aki jóképű, vagy legalábbis kellemes ránézni az arcára, barátságos a szeme, kedves a mosolya, az valószínűleg később is ilyen lesz, az nem szokott változni. Ugyanez a személyiségével. A testalkat másodlagos.
A fizetés szintén. Nem egy állandó, ami adott, ami sosem változhat. Az elvárások is változnak ezzel kapcsolatban élethelyzetből, korból kifolyólag. Mondjuk én 460 nettót keresek, ez tény, hogy nem éri el a lélektani határ 500 nettót, de azért annyira nem áll tőle távol, és hát baromira nem gondolom, hogy emiatt gazdag lennék :D De minthogy én magam látom, hogy ennyiből hogy élek, mire jut és milyen életet biztosít ekkora jövedelem, úgy gondolom, hogy jelentősen kevesebbet keresővel nem ismerkednék, még ha amúgy tudom, hogy ez persze a jövőben változhat. De aki mondjuk 30-35 éves korára elért egy szintet, abból lehet következtetni, hogy kb mi várható tőle a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!