Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vékony nőket kérdezem össze jönnètek olyan férfival aki kétszer többet nyom nálatok?
Egy pasin meg se latszik a suly. Vin disel 10 kg es igy nez ki:
Az en párom is 100 feletti majdnem 190 mag, én meg vagyok 54 kg.
175/55 asszem vékonynak vagyok mondható :)
Semmilyen szín alatt nem tudnék megkívánni 110 kilós férfit, de százkilósat se, akkor se ha 190 cm és izmos. Nekem sok, nem szeretem a kétajtós szekrényeket.
Azért az tényleg jó lenne tudni, hogy a 2x akkora tömeg mit is takar.
Mert ha mondjuk van egy 55-60 kilós nő, akkor az férfiban 110-120 kiló.
Az azért nagyon nagy darab, ráadásul kizárt, hogy valaki a 180-185 cm-hez 30-35 kiló izmot felpakoljon magára, naturálban legalábbis. Ott biztos van súlyfelesleg is bőven. Nem, nagyon nagydarab az már nekem.
Én mondjuk kondizok, de a 172 cm-hez vagyok 61 kiló, és nekem nem tetszenek az ilyen nagydarab pasik.
De ha egy 50 kilós lányról beszélünk az akkor is 100 kiló a férfi javára, és szerintem az is sok picit.
16
:DDDDD Nagyon nem.
Egy 70 kilós pali vékony ropi. Főleg ha 180 cm. A 70 kiló az már MAJDNEM női testsúly.
Átlag pasi 180 cm és 75-80 kiló között van valahol. Ez az átlag, de ez egyénfüggő, valaki 90 kilóval is izmos, valaki 90 kilóval már dagadt, és a 2 méteres cimborámból kiindulva van, hogy 110 kilósan is vékony.
Sok tényező befolyásolja a súlyt.
A világbank, illetve több nemzetközi adat aggregáló szerint a magyar férfiak átlagos magassága 1.76 cm, súlya 87.6 kg.
Konklúzió: butaságot beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!