Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szerint mi az ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szerint mi az ideális férfi súly 180 centihez ?

Figyelt kérdés
jan. 23. 12:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez nagyon sok tényezős dolog. Nem mindegy, hogy azok a kilók miből adódnak össze, illetve mennyire arányos az illető alkata. Én viszonylag magas nő vagyok, és 68kg. A testesebb, erősebb alkatú pasikat kedvelem, nekem egy férfi nem 75kg. 180cm mellé nyugodtan lehet 80-90kg.
jan. 23. 14:00
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
75-80 kg körül.
jan. 23. 14:09
 13/22 anonim ***** válasza:
Alkat és edzettség kérdése, akár 60 kilósan is lehet valaki hasas. Én írtam, hogy 75 kg vagyok, ha nagydarab nem is, de sovány semmiképp: [link]
jan. 23. 14:09
 14/22 anonim ***** válasza:
21%
Mi az, hogy egy férfi nem 75kg? Akkor micsoda? Himringyó? Egy nő meg nem 68 kg.
jan. 23. 14:10
 15/22 anonim ***** válasza:
97%

Most azért írtad ki a kérdést, hogy jól beszólogass mások prefrenciára?

Teljesen normális a 75 kiló 180 centihez.

Én 186 vagyok és 79 kiló körül, és nem vagyok én se gimis, 30 éves vagyok.

Senkinek nincs kifogása az alkatomra, pedig régen megszóltak, ha túl sovány voltam.

Gondolom, valami sértődött haspók vagy.

jan. 23. 14:21
 16/22 anonim ***** válasza:
91%
182 centihez voltam 75 kilos 12 eve, mindenki sovanynak tartott. Azota par kilo izmot is felszedtem, 84-85 kg vagyok es ez nekem tok jo.
jan. 23. 15:53
 17/22 A kérdező kommentje:

A többség szerint akkor a 75 kg a normális.

Kedves olvasó ferfiak!! Többek vagytok mint 75 ? Kövérek vagytok! Huzzátok le magatokat a wcn.

jan. 23. 16:16
 18/22 anonim ***** válasza:

17

Miért?lehet, hogy 190 centihez többek 75 kg-nál. Az pl teljesen rendben van.

jan. 23. 16:17
 19/22 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, te siralmasan ostoba vagy, fájdalmas olvasni ezt a megkeseredett szart, amit idehánysz.
jan. 23. 16:20
 20/22 anonim ***** válasza:

180cm vagyok és egészen pontosan 75kg. 18 éves koromban értem el ezt a súlyt és magasságot és azóta is tartom, pedig lassan 30 vagyok. Néhány alkalommal voltam csak könnyebb és talán egy pár hónapig (max fél évig) nehezebb, de a 80-at akkor sem értem el, talán 78-79kg volt a maximum. Egyébként én inkább vékonynak nézek ki, nagyon nem mindegy a súly eloszlása. Sokszor meg is kaptam milyen vékony vagyok, pedig amúgy tök normális ez a súly BMI szerint is.

Viszont nekem alapból vastagabbak a lábaim és sűrűbbek a csontjaim (ha lehet így fogalmazni) szóval ha én mondjuk edzeni kezdenék intenzíven és izmot pakolnék magmara, szerintem simán lennék 85-90kg is akár és nem néznék ki kövérnek egyáltalán.

Van egy kis hasam, viszont amikor nem volt, (jó pár éve már), mert fizikai munkát végeztem akkor elég jó formában is voltam, kvázi kockás volt a hasam és eléggé szálkás is voltam, a súlyom pedig nem érte el a 70-et sem. Olyan 68 körül lehettem.

A súly és a magasság önmagában nem jelent semmit.

jan. 23. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!