Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerint mi az ideális férfi súly 180 centihez ?
Sok mindentől függ.
Volt pasim, aki ehhez a magassàghot 95 kiló volt, de valahogy eloszlott rajta, és ha látszott is a túlsúly, leginkább izmosnak, erősnek hatott.
És van, aki 85 kiló 180 centihez akkora hassal, mint amekkora egy 8 hónapos terhesnek van...
Amúgy szerintem 75 kg körül lenne az ideális.
2
75 kg? Akkor menj középiskolába ismerkedni. Az ottani tinédzser fiúk 75 kilósak.
3
Mint azt olvashattad, összejöttem én már kövér sráccal is, ettől függetlenül 75 kg körül van az esztétikus és egészséges testsúly.
Tök mindegy, hogy a magyar társadalom mennyire vágja tönkre a testét, az egészségügyi alapvetéseken ez mit sem változtat.
Simonster ~75-77 kg ehhez a magassághoz. Milyen középiskolás kisfiúkról beszélsz? Nyomorultság a köbön...
8
Bárcsak így néztek volna ki a fiúk gimiben. :D
Szerintem 80-85. A 75 az nem sovány egy kicsit?
Ettől függetlenül +- pár kg nem számít, csak ne legyen se csontváz, se úszógumis hájas. 30-35 fölött már egy kisebb pocak se probléma.
(Nem keresek társat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!