Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mekkora kereset alatt nem állnátok le egy nővel?
Figyelt kérdés
2024. jan. 23. 08:27
1/24 anonim válasza:
Az én párom legalább 150.000-et mondott. (De inkább három havi fizetést.)
Azt nem fogom engedni, hogy tőlem kunyeráljon! Felesben mindent lehet.
2/24 A kérdező kommentje:
Ja, én is így vagyok vele.
Eljátszottam már párszor, hogy csóróbb csajt karoltam fel. Hiba volt.
2024. jan. 23. 08:32
3/24 anonim válasza:
Nekem mindegy keres ha elég dughatóan néz ki.
5/24 anonim válasza:
Ha eltartom az a baj nem vagyok szex tárgy szöveg én meg nem vagyok ingyenes ATM.
Keresse meg miből eltudja látni magát.
7/24 anonim válasza:
Legyen domináns és vékony és eltartom!
8/24 A kérdező kommentje:
6 - 350 alatt is more.
2024. jan. 23. 10:23
9/24 anonim válasza:
Minimálbér. Alatta csak a közmunkások keresnek, vagy ha valami nagyon fos alkalmi munkából él (bár a minimálbért akkor is meg kell kapnia, csak arányosítva lesz a munkaóráival).
10/24 anonim válasza:
Nem érdekel a fizuja. Nem szorulok rá. Ráadásul több barátnőm diák volt, fizu nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!