Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet ez a tinderre kapcsolatban?
Nincs értelme a kérdésnek, mert egyszer azt írtad, hogy jut szexhez csúnya nőkkel majd a végén azt, hogy nem.
Most akkor mi az igazság?
Sem 190+ sem kigyúrt, sem jóképű nem vagyok. Kinyúlt pólokban koszos cipőben járok. Igazából skinnyfat alkatom van. És néztem egy videót, az alapján kifejezetten csúnya vagyok. Keskeny áll, asszimetrikus arc, negativ canthal tilt. Sőt még a csuklóm is vékony. Ennek ellenére a night clubbokban rendszeresen smárolok számomra vonzó lányokkal, meg rázzák a seggüket nekem.
Tinderre egy gagyi szelfi van profilképnek. Azért van ritkán match ott is, de élőben sokkal jobb tényleg.
Egy átlag embert 4 emberből 1 húz jobbra.
A melegek kevesen vannak ezért elhanyagolhatóak
Tinderen 75% férfi 25% nő
Tehát a harmad annyi nőre oszlik el háromszor annyi like, és hároszor annyi férfira oszlik el harmad annyi like.
Erre rájön az a logikus dolog hogy a nők, mivel nem akarnak heti 80 szi mizu-t és 30 dickpicket kapni, ezért jobban válogatnak, a férfiak pedig még több nőt húznak jobbra. Ezzel a két nem közötti egyensúlyt tovább rontva. Az átlag nő a profilok 14, az átlag férfi a profilok 46%át likeolja
Egy nőt átlagban kb 92 férfi húz jobbra míg egy férfit átlagban 7 nő húz jobbra(százból).
Viszont amíg nők 50%ának likeját a férfiak top 10%a kapja meg, addig a férfiak 50%ának a likeját a nők top 27%a kapja.
Ez azt eredményezi, hogy a férfiak esetén az átlag és a medián nagyon eltér egymástól. Ez esetben a medián az érdekesebb,
Nők esetében mint már írtam 92 like az átlag a medián pedig 89 like. A férfiaknál viszont az átlag 7 like, a medián viszont 1 like.
(olyan ez mint az átlag brutto kereset kb félmillió attól még az ország 50% kb minimbérből él)
Szerintem ha hetente kapsz 1 likot akkor viszonylag átlagos lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!