Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Japánban megvalósult az államilag létrehozott társkereső?
Külön felhívnám a figyelmet, hogy jövedelemigazolás kell a regisztrációhoz. 🤗 Tehát Japán ennyivel előbbre jár, hogy hivatalosan is elismerték, hogy bizonyos jövedelem alatt értelme sincs regisztrálni, hiszen a házasság és a családalapítás a fő cél, és nem az alkalmi szex.
Ha lenne ugyanez Magyarországon, regisztrálnál? Annak ismeretében, hogy nem hogy az az első kérdés, hogy mit dolgozol, hanem konkrétan igazolni kell a havi bevételed?
Egy ilyen app segítene az inceleknek vagy inkább még jobban kirekesztő?
Nyugodtan lehet vitatkozni és egymásnak esni.

Fordìtva is így van. Nem egy husis nőt látok hasonló kaliberű faszival. Vannak dagi nők akik jó pasi mellett vannak de azok nem igénytelenek nem zsíros a fejük, szép a foguk, jól öltöznek.
Ha meg valaki jobbra vágyik akkor lekell tenni a csokit és a kólát megtanulni spórolni és edzeni. Ennyi

Ha ez befog következni japánban kb a fél világ oda akar majd költözni:)

Gondolom ezt maguk a japánok is körberöhögik. Nem azért nem alapítanak családot, mert sok csóró átphassza őket, hanem mert nem akarnak. A nők zöme szülés után kiesik a munkaerő piacról, a ffi meg összeroppan a tehertől, mert látástól mikulásig dolgozik. Közben lakást találni ott is rémálom, plussz gyereket felnevelni kész anyagi csőd középsuli végéig. A friss generáció erre nem vágyik, de ott se lesz morál változás, amíg, ki nem hal pár generáció.
Szóval nem, nem mentették meg a világot a japánok ma sem :D

"A társkeresők csak a férfiak egy nagyon szűk rétegének kedveznek. Mindenki más elégedetlen. (ezt egyébként az egyik kisebb társkereső alapító tulajdonosa mondta, ha valakit érdekel, kikeresem az interjút)"
Szerinted az emberek azért hoznak létre egy terméket, hogy egyre kevesebben használják? Azt hittem, ennél okosabb vagy.

Lol. 😆
Azt hittem, ha már hülyeséget írsz, legalább ellenőrzöd előtte.
Az ember a társával együtt 2019-ben eladta a céget. Nincs benne érdekeltsége.
Nem baj, azért nyomtam egy zöld kezet én is, mert okos vagy.

Eladta. Pénzért. Létrehozták pénzért, aztán eladták pénzért.
Ha annyira fájna nekik, hogy tőlük független pasiknak nincs párja, ingyen segítenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!