Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélye egy ilyen nőnek normális pasit találni aki felvállalja és nem csak szexelni akar vele?
Figyelt kérdés
38 éves aránylag csinos.
Arcra nem szép, fogai kissé össze-vissza állnak. (Nem ápolatlan)
Rövid fiús haj, eléggé iszákos hétköznap is néha nem csak hétvégén.
Mély hang. 😒
Depresszió és pánikzavar is bejátszik sajnos. 😒
2024. jan. 21. 18:54
41/60 anonim válasza:
Nem is mondtam, hogy mutogasd.
De szívesen megismerném! :)
42/60 A kérdező kommentje:
De messze lakik tőled. 😁
2024. jan. 23. 08:59
43/60 anonim válasza:
De hiszen nem is tudod, hol lakok!
🙂
44/60 A kérdező kommentje:
Írj egy megyét legalább.
2024. jan. 23. 11:31
46/60 A kérdező kommentje:
Zala. 🫣🫣
2024. jan. 23. 12:30
47/60 anonim válasza:
Az nem baj, járok arrafelé. :)
49/60 anonim válasza:
Elsonek nonek adta ki magat aztan ferfi lett hirtelen a kerdezo.. az elejen is levagos volt hogy faszi vagy. Egyfolytaban irod ki a kami noi kerdeseket.
50/60 A kérdező kommentje:
16:43
Nem tudsz írott szöveget értelmezni?
Direkt harmadik személyként írtam róla ha nem vetted volna észre.
(Legalábbis törekedtem)
2024. jan. 25. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!