Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van esélye egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélye egy ilyen nőnek normális pasit találni aki felvállalja és nem csak szexelni akar vele?

Figyelt kérdés

38 éves aránylag csinos.

Arcra nem szép, fogai kissé össze-vissza állnak. (Nem ápolatlan)

Rövid fiús haj, eléggé iszákos hétköznap is néha nem csak hétvégén.

Mély hang. 😒

Depresszió és pánikzavar is bejátszik sajnos. 😒

2024. jan. 21. 18:54
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:

22:42

Nem az vagyok. 🙂

De szivesen elolvasom a kérdését.

Belinkeled?

Köszi.

2024. jan. 22. 04:59
 32/60 anonim ***** válasza:
82%
De igen te vagy az az öngyilkossággal fenyegetőző elmebeteg állat aki tucatszámra írja ki a kérdéseit mert ezzel próbálja lejáratni a volt barátnőjet akit egyszer sem tudott kielégíteni mert egy nagy nulla férfiként. A csaj nyilván hogy elhagyta,ez az eszelős elmebeteg pedig még 10+ év tavlatában is ezen rugózik.
2024. jan. 22. 05:51
 33/60 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok.

Hidd csak el.

Hol a kérdés?

Linkeld be és odakommentelek valamit.

Bár nem mintha bizonyítanom kéne bármit is egy idegennek. 🙃

2024. jan. 22. 06:32
 34/60 anonim ***** válasza:
73%

Miért nyitod a kérdést hazugsággal. Nem lehet egy nő csinos is meg rövid hajú is egyszerre, főleg ronda arccal.

A fogaid senkit se érdekelnek(tudod a lovaknál szokták megnézni a fogsort nem az embereknél), ha nem szépek ne mutogasd öket, bár épp ezen lehet javítani, az iszákosság meg depresszió se feltétlen gond.

De jah így max sexre leszel jó, kivéve ha leadsz az igényeidből és az alsó polcon keresgélsz, pl.: az alkesz gyári munkásoknál stb. hisz te is abba a kategóriában vagy.

Vagy mondjuk növeszthetnél normális hajat, rakhatná fel sminket meg öltözhetnél úgy mint egy nő, az sokat segítene.

2024. jan. 22. 16:14
 35/60 A kérdező kommentje:

Csinos nem lehet és rövidhajú?

És ronda arccal?

Azt nem írtam csak hogy nem szép. Az még nem egyenlő a rondával. Vagy csak a 2 véglet van? Nincs középút?

Csinos az a test nem? Nyaktól lefelé. Szerintem.

Bár lehet én tévedek. 😊😊

2024. jan. 22. 16:26
 36/60 anonim ***** válasza:
87%

#31 Őszintén, nem válaszoltam arra a kérdésre, így nem tudom visszakeresni. De a sztori röviden kb az, amit leírtam. A srác öngyilkossággal fenyegetőzött, mikor a csaj szakított, emiatt mindenféle jelzőket aggat rá, és rendszeresen kérdéseket ír ki a csajról annak a párjáról... Stb. És ennek valami 10+ éve.

Ha nem te vagy az illető, akkor bocsi (én csak az első ezzel kapcsolatos kommentelő voltam).

A kérdésben szereplő nő jobban járna, ha fejlesztené magát. Mindenkinek van nehéz időszaka, de megmenteni csak magát képes az ember. Nyilván ezalatt az alkoholizmusra, depresszióra, pánikbetegségre gondolok. Minddel érdemes szakértőhöz fordulni (ami csak eszköz, a munka ettől függetlenül az egyéné, nem oldódik meg, ha nem tesz érte), vagy ha erre nincs pénze, akkor rengeteg jó anyag van online is, ami segíthet elindulni a megfelelő úton. A rendezetlen, de ápolt fogsor, a hajstílus, meg a hang szerintem nem olyan nagy ügy.

2024. jan. 22. 16:28
 37/60 A kérdező kommentje:

16:28

Csak hogy egyenes legyek én is.

🙃🙂

Mint többen gondolták nem magamról beszéltem hanem az exemről. 😊

Én magamat és mások is helyesnek normálisnak mondanak.

De a kérdésben lévő nőnek mégsem kellettem csak egy fél évig.

Szegény azóta sem talál magának senki normálist. Csak alkalmi rövidebb kapcsolatai voltak.

Szoktunk rendszeresen beszélni, sajnálom szegényt.

De én is ìgy gondoltam sajnos ha nem változik drasztikusan akkor soha nem lesz normális kapcsolata az életben.

Mi már nem leszünk egy pár soha, én több mint egy évig tepertem utána.

Hátha sikerül változnia és megtalálja élete párját akivel boldog.

2024. jan. 22. 16:36
 38/60 A kérdező kommentje:

Tudom hogy ameddig ő nem látja be a problémáit addig nem tud rajta segíteni senki.

Csak ott még nem tart. 😔

2024. jan. 22. 16:37
 39/60 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom, én kíváncsi lennék erre a nőre élőben!

F

2024. jan. 22. 21:06
 40/60 A kérdező kommentje:

Nem mutogatom ne haragudj! 🤭

Ő is tudja magáról legyen ennyi elég.

Kérdezte is többször hogy mit szeretek benne?

Mert hogy egyátalán nem jó nő én meg...

És ebből a negatívoknak az jön le hogy magamat magasztalom de higyjétek el hogy nem.

2024. jan. 23. 04:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!