Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek milyen teljesítményekr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek milyen teljesítményekre vagytok büszkék az életben?

Figyelt kérdés
Ez az elért cél vonzobbá tesz titeket?
2024. jan. 21. 15:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8%

9. 39/F

Akkor most mi a munkád?

2024. jan. 21. 16:59
 12/18 A kérdező kommentje:
2024. jan. 21. 17:03
 13/18 anonim ***** válasza:
33%
Mar betudok tolni egy fazek porkoltet is es vezna fiubol egy kover diszno lettem.
2024. jan. 21. 18:25
 14/18 anonim ***** válasza:
42%
39F, ha külföldön élsz, miért nem az ottani embereket boldogítod? Nem megy a nyelv?
2024. jan. 21. 23:46
 15/18 anonim ***** válasza:
25%

Megálltam a helyem külföldön, szakmát tanultam és rengeteg pénz raktam félre.

Jelenleg helyi átlagbér majdnem kétszeresét keresem.

Nem adtam fel a sok támadás, szívatás ellenére. Túlélővé változtam aki a világgal is ki mer állni párbajra.

Megmaradtam annak a becsületes kedves embernek aki mindig is voltam, persze a bunkókkal szemben nagyon kegyetlen lettem.

Voltak kapcsolataim harmadik világbeli lányokkal akiknek sokat segítettem megszerezni a papírokat.

Támogatom az idős szüleim, rendszeresen látogatom őket.

Szeretem az állatokat.

2024. jan. 22. 11:26
 16/18 anonim ***** válasza:
21%
Nincs ilyen, gyűlölöm magam és semmit nem teszek érte hogy ez akár egy kicsit is változzon.
2024. jan. 24. 07:11
 17/18 anonim ***** válasza:
35%

Arra hogy incel vagyok, nem könnyű sors a mienk. De büszkén vállalom.

Egy 37 éves, katolikus gymcel

2024. jan. 30. 08:53
 18/18 anonim ***** válasza:
19%
ha a nok nem jonnek akkor olyan dolgot kell csinalni ami feldob . jo ha van egy hobbija az embernek ami lefoglalja: pl komcsmázás, játék,edzés, foci,kosar, bicaj, stb.
2024. máj. 22. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!