Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek milyen teljesítményekr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek milyen teljesítményekre vagytok büszkék az életben?

Figyelt kérdés
Ez az elért cél vonzobbá tesz titeket?
2024. jan. 21. 15:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%

Persze, sokat változtam 2 év alatt. Előnyömre.

Főként testileg.

2024. jan. 21. 15:26
 2/18 anonim ***** válasza:
61%
Arra hogy amennyi negatív szar ért 33 évem alatt, még nem vesztettem el a józan eszemet. És továbbra is rendes fickó vagyok hatalmas ❤️el. És védem/ imádom a macskákat és a legtöbb állatot.
2024. jan. 21. 15:57
 3/18 anonim ***** válasza:
43%

Negy tantargybol voltam veretlen a tanulmanyi versenyeken, SZKT-rol szabadultam, kulfoldre koltoztem, memorizaltam az utolso dzsuz-t a Koranbol, van egy veteranjarmu-projektem, amivek jol haladok, joforman egyedul, a novenytermesztesben is ertem el sikereket.

"Ez az elért cél vonzobbá tesz titeket?"

Nem, nem nott ki az allkapcsom, es gazdag sem lettem.

39F incel

2024. jan. 21. 16:18
 4/18 A kérdező kommentje:

Negy tantargybol voltam veretlen a tanulmanyi versenyeken

Akkor talán nem külföldre kellet volna menni hanem továbbtanulni egyetemen.

Ezzel a gazdagság rész meg lett volna oldva.

2024. jan. 21. 16:20
 5/18 anonim ***** válasza:
24%

Nem volt protekciom, sajnos, tovabba a csaladom se nagyon tamogatott, igy a katonasag utan bealltam a szakmamban (villanyszerelo) dolgozni....

Vegul kesobb erettsegiztem le, kora huszonevesen.

39F incel

2024. jan. 21. 16:24
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Megtanultam gitározni,megálltam a helyem külföldön,az itt spórolt pénzemből vettem egy panelt itthon,mindezt anyagilag a nulláról indulva,hitel és szülői támogatás nélkül. Ettől persze nem lettem jobb pasi sem szocializáltabb ember de legalább a saját szememben nem vagyok már akkora lúzer.
2024. jan. 21. 16:27
 7/18 anonim ***** válasza:
49%

"külföldön,az itt spórolt pénzemből vettem egy panelt itthon,mindezt anyagilag a nulláról indulva,hitel és szülői támogatás nélkül"

Ezert viszont le a kalappal... Azert ez nem semmi :)

39F incel

2024. jan. 21. 16:33
 8/18 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
75%

2: Team CICA! 😍

5: Pedig pont a villanyszereléssel nagyon jól lehet keresni, ha van az embernek egy kialakult köre. :) Két vállalkozó ismerősöm van/volt, akinek nagyon jól megy.

2024. jan. 21. 16:33
 9/18 anonim ***** válasza:
31%

En az ordas gyurcsanyizmusban voltam villanyszerelo, orultunk, ha a kialkudott penz felet kifizette az egybenyaku vazzevallalkozo. De volt olyan, hogy lofaszt se kaptunk :(

39F incel

2024. jan. 21. 16:36
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
39f szexi férfi vagy Maláj Tigris
2024. jan. 21. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!