Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg a képeken az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a képeken az emberek egész máshogy néznek ki mint élőben?

Figyelt kérdés
Többször megkaptam ezt már
2024. jan. 20. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, sok emberről elmondható ez. terád miért mondták?
2024. jan. 20. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Igen, nyilván. A pasik szerintem általában élőben sokka jobban néznek ki, mint képeken. Nőknél pedig többnyire fordítva tapasztaltam biszex nőként.
2024. jan. 20. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki fotogén alkat. Rólam is igen előnytelen képek készülnek. Ezért sem szeretem ha fotóznak.
2024. jan. 20. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Van sok esetben igen....az egyik kollégám jó példa erre. Képeken borzalmasan néz ki, de élőben meg emész jó pasi.

Én is utálom képeken magam... sosem engedem hogy fotózzanak. Nem vagyok fotogén. Pedig élőben általában mindenki szépnek tart.

2024. jan. 20. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Állítólag én jobban nézek ki eloben, mint a képeken. Én pont fordítva látom:-)

A pasik, akikkel randiztam vagy ugyanúgy, vagy rosszabbul néztek ki eloben. Vagy egyszerűen csak másra számítottam a beszélgetés során.

2024. jan. 20. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Vannak olyanok, akik sz*rul néznek ki képeken, de élőben viszont jól.

Ugyanez fordítva. Vannak olyanok, akik képeken jól néznek ki, de élőben sz*rul. Szerintem utóbbi rosszabb, mert élőben fogsz randizni és szexelni is. A képeken mindegy, max nem mutatkozik az egyik a másik mellett a képen :D, de élőben azért nézzen ki valahogy.

2024. jan. 21. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!