Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit szeretsz most?

Figyelt kérdés
2024. jan. 19. 23:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20. Ő nem szeret viszont?
2024. jan. 20. 21:34
 22/25 anonim ***** válasza:
A férjemet. Szeretjük egymást😊 Mellette szeretem még nagyon a kiskutyáinkat🥰🐶💙🐶❤️, anyut, a tesómat, és a hobbijaimat is😊
2024. jan. 21. 01:30
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
+1 szavazat a macskámra 😀
2024. jan. 21. 03:38
 24/25 anonim ***** válasza:

A húszas számú válaszoló vagyok... :

-Azt nem tudom,hogy kölcsönös-e az érzés,az a benyomásom,hogy tetszem neki.Az erős szimpátiát pedig biztosnak érzem részéről,számtalan jelét adta ez alatt a pár év alatt.Nekem ő kezdettől fogva tetszik,viszont eleinte abszolút nem volt szimpatikus számomra.Nagyképűnek tartottam,aztán megismertem és rájöttem,nála ez egyfajta túlélési stratégia,távolságot tart,mert nem akar sérülni,sem pedig támadási felületet.Tudom,mert magam is hasonlóan gondolkodom.

A másik tényező:nem is lehet köztünk semmi.Igyekszem tiszteletben tartani a körülményeit.Nem nyomulok,csak csendben dédelgetem magamban az érzéseimet.Természetesen biztos észre vette már,hiszen kiszúrja a szemét egyébként.Viszont ő is tisztában van a határokkal,meddig mehet el,ami még nem veszélyezteti a privát szféráját és mást sem bánt meg vele.

2024. jan. 21. 12:08
 25/25 anonim ***** válasza:
Téged. 🥰
2024. jan. 21. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!