Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért mindig a férfiakat fikázzák hogy nem tudnak kommunikálni?
Figyelt kérdés
tegnap rám írt egy nő,köszönt ennyi...visszaköszönök,írja,mi a helyzet veled?le írtam,utána kérdem ,nálad?megvagyok,aztán elfelejtett írni,vagy nekem kellett volna?ő írt rám nem én rá...2024. jan. 19. 12:47
1/6 anonim válasza:
Nők között is vannak, akik nem tudnak kommunikálni. Meg férfiak között is bőven.
2/6 anonim válasza:
Téged azért, mert konkrétan írni se tudsz.
3/6 anonim válasza:
Hát alapvetően a társalgási szokásokat nézzük mindkét embernek úgy kellene kommunikálnia ,hogy az fej tudjon maradni. Ha nem magad fennt valószínűleg nincsenek komoly érdekek. Jól kommunikálni pedig tanulni kell, társas kommunikáció terén. Általában azt mondjuk a nők jobban kommunikálnak, mert ők jobban fenntartják a kapcsolataikat. Pl rokon vagy barát látogatas általában ezekkel a programokkal nem a férfiak jönnek. De ezek nem jelentik azt ,hogy a két nem közül csak a nők tudnak jól kommunikálni. Tenni kell érte ennyi.
4/6 anonim válasza:
Van aki tud és van aki nem tud. Ez nem függ a nemtől.
5/6 anonim válasza:
Ez nem azt jelenti, hogy nem tud, csak lehet, azt gondolta, ha már rád írt, vehetnéd a lapot, hogy érdekled.
De nem vetted.
Bezzeg, ha mi így érvelünk, hogy a pasi írt, tehát ő akar valamit, hogy ki vagytok akadva..
6/6 anonim válasza:
Nem mintha erről nem születne ezer milliárd pcsogo kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!