Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagy azon a szinten, amit magad el szeretnél érni, akkor nem érdemes ismerkedni?
Figyelt kérdés
Pl diplomát szeretnél, de még gyűjtesz rá, vagy nem vagy ott a karrieredben ahol szeretnél, ha nem tudsz olyan ruhákra költeni, mert kevesled a saját fizud, vagy mondjuk nem találtad meg a hobbidat ami tényleg érdekel…….
Ilyenkor megéri ismerkedni, vagy inkább fűkegyek rá a fejlődésre?
Fiatalabb nem leszek, de egyik a másiktól veszi el az időt.
Ti mit gondoltok?
#ismerkedés #Nem vagy ott ahol szeretnél
2024. jan. 19. 10:51
1/13 anonim válasza:
Egyedül szerintem könnyebb fejlődni, mert rugalmasabban tudod kezelni az idődet, de kapcsolatban sem lehetetlen azért, jó páran megoldják. Olyan párt kell találni, aki nem akar állandóan a nyakadon lógni, mert neki is megvannak a saját dolgai.
2/13 anonim válasza:
Ismerkedni érdemes, és őszintén. Élni, beszélgetni. Most ilyen vagyok, ez van, és mit szeretnék, van-e tervem a megvalósításához, hogy szeretném/tudom/fogom elérni.
Kb. ezek a fontos témák.
3/13 anonim válasza:
Semmikor sem érdemes. Legalábbis célzottan biztosan nem. Ha úgy indulsz neki, hogy "na akkor most én ismerkedni fogok, ha törik ha szakad" biztosan nem lesz belőle semmi eredmény.
4/13 anonim válasza:
Miért nem lenne érdemes? A másik ember sem biztos, hogy ott tart még az életében, ahol szeretne. Nincs arra szabály, hogy csak minden szempontból elkészült emberek érdemlik meg a párkapcsolatot. A lényeg, hogy ne olyanok után vágyakozz, akik elérhetetlenek. Ha te sem vagy még diplomás, akkor ne csak diplomás társra vágyj - de ez csak egy példa.
5/13 A kérdező kommentje:
4. 28 évesen már ritka az aki nő, és akar diplomát de még el se kezdte, mert nincs rá keret, hanem meg kell teremteni magának.
2024. jan. 19. 11:16
7/13 A kérdező kommentje:
6. Ezt tapasztalom. Vagy van már diplomája, rám meg egy selejtként tekint mert nincs, vagy nem is akar mert jó neki az a béna élet ami van neki.
2024. jan. 19. 11:44
8/13 anonim válasza:
Jah, hogy te lenézed azokat, akiknek nincs diplomája!
9/13 A kérdező kommentje:
8. Én nem, a nők engem mert nekem nincs.
2024. jan. 19. 11:49
10/13 anonim válasza:
"vagy nem is akar mert jó neki az a béna élet ami van neki."- ez eléggé lenéző komment volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!