Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti leállnátok olyan férfival aki kevesebbet keres mint ti?
Figyelt kérdés
2024. jan. 16. 10:26
22/41 anonim válasza:
És ezt most minek tetted ide? Jólvan, keress magadnak ilyet.
23/41 anonim válasza:
Kérdező, leszarom mit gondolsz átlagosnak. Ha veled nem állnak le olyanok, akiket a szintednek gondolsz, akkor nem vagy azon a szinten.
24/41 A kérdező kommentje:
Mert nem 2/10es csajról van szó, egy hasonlat akart lenni. :)
2024. jan. 16. 10:50
26/41 A kérdező kommentje:
#18 de milyen nő? Mert ha 2/10-esek írnak rád, attól ne szállj el magadtól🤣
2024. jan. 16. 10:56
27/41 anonim válasza:
Nem értem a problémádat. Nők írnak rád, mert szuper jó pasi vagy. Válogathatsz. Nem kell szóba állnod a bolti eladóval, de még a pincérrel sem. Az lenne a gond, hogy sértve érzed magad, hogy rád mer írni egy olyan, aki nem üti meg a szintedet, szerinted?
28/41 anonim válasza:
Az a baja, hogy nem jó pasi, de annak hiszi magát -> jó nőknek nem kell -> más meg neki nem elég jó és hisztizik.
29/41 A kérdező kommentje:
Nem gond, csak már uncsi lepattintani őket.
Nem véletlenül ezek a nők maradtak már így a 30as évek elejére vidéken, más is így gondolkodik mint én. Nekem se ilyen barátnőm volt, de mióta szétmentünk, csak ilyenek találnak be.
2024. jan. 16. 11:06
30/41 anonim válasza:
akkor ez van, ezzel kell főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!