Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti leállnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti leállnátok olyan férfival aki kevesebbet keres mint ti?

Figyelt kérdés
2024. jan. 16. 10:26
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
86%
Hát ne érd be, kit érdekel, de most komolyan? :D Azzal kezdesz, akivel csak akarsz. Senki sem akarja rádkényszeríteni a szegény bolti eladókat. Akkor háborodunk fel, amikor elkezded savazni azokat, akik "szintben alattad vannak". Mert ahhoz nincs jogod, hogy lenézz másokat.
2024. jan. 16. 10:39
 12/41 anonim ***** válasza:
95%
Ha tanult, jól kereső, sportos férfi vagy, akkor miért itt picsogsz? Nem tudnál találni egy tanult, jól kereső nőt? Csak a bolti eladók állnak veled szóba vagy miért vagy erre úgy rápörögve, hogy minden nap ki kell írni kérdésben?
2024. jan. 16. 10:40
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Mennyivel keres kevesebbet? Nem mindegy, hogy nagyjából egy szinten vagyunk, pár tízezerrel keres kevesebbet, vagy teljesen más az életünk.
2024. jan. 16. 10:41
 14/41 anonim ***** válasza:
87%

10

De akkor ne érd be bmeg... Ja, hogy a szarnak sem kellesz? Hát kellemetlen.

2024. jan. 16. 10:42
 15/41 A kérdező kommentje:

11 - Nem savaztam őket soha, nem említettem őket tanulatlan, naplopónak meg ilyenek.

12 - Vidéki vagyok és azok a nők már elkeltek. Igazából aki legutóbb volt és komoly volt az ilyen kaliberű volt. Azóta viszont csak ezek az egyszerű példányok elérhetők a társkeresőkön, kb ezekből áll. Offline ismerkedés meg szinte lehetetlen.

2024. jan. 16. 10:42
 16/41 anonim ***** válasza:
74%
“Egyszerű példány” emberségből aztán jeles vagy, nem csoda, hogy nem kellesz senkinek.
2024. jan. 16. 10:44
 17/41 anonim ***** válasza:
91%

15 Na és hogyhogy elkeltek? :D Hogyhogy neked nem maradt? Csak nem azért mert alacsony színvonalú vagy?

Én azt mondom, mindenki olyan szinten van, mint amilyen szintű emberek vonzódnak hozzá. Ha valakivel pl csak ostoba, ronda, tanulatlan emberek állnak le, akkor ez az ő szintje.

2024. jan. 16. 10:44
 18/41 A kérdező kommentje:
17 - Olvass és értelmezz. Ezek a csajok meg irkálnak, múlt héten is irkált az egyik, le is pattintottam. Na most abból, hogy rám ír egy nő, gondolhatod, hogy nem nézek ki szarul. :)
2024. jan. 16. 10:45
 19/41 anonim ***** válasza:
91%
#18 de milyen nő? Mert ha 2/10-esek írnak rád, attól ne szállj el magadtól🤣
2024. jan. 16. 10:47
 20/41 anonim ***** válasza:
76%
Nem savazol senkit, de egyszerű példánynak nevezel egy embert. Jaja, értem. Attól, hogy itt picsogsz, nem lesz tanult, jól kereső nőd.
2024. jan. 16. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!