Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miről ismerhető fel ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről ismerhető fel ha egy nő anyagias/a pénzre megy?

Figyelt kérdés
Manapság már nehéz éles vonalat húzni az átlag nőtől, aki hirtelen a párja pénzétől megőrülve olyan dolgokat akar tenni amit ő nem tudna finanszírozni magának vagy a dedikáltan anyagi szempontok alapján ismerkedő nőket.
2024. jan. 15. 16:11
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
85%

Honnan tudod, hogy nem vagyok gazdag?

Az anyagiak mindenkinek számítanak, ahogy te is írtad helyesen, de sokaknak az is aranyásó, aki a saját anyagi szintjét várja el a másiktól.

2024. jan. 15. 16:28
 12/38 anonim ***** válasza:
23%

13 Misi megtakarítás egy vicc. Ha ezzel pénzesnek gondolod magadat!?

A goldigger pénzhajhász nőket úgy ismered fel hogy vasarolgatatni akar veled , éttermi kajak , menjetek külföldre utazgatni. Be akar költözni a lakásodba ingyen élni de dolgozni nem jár.

2024. jan. 15. 16:32
 13/38 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem kb lehetetlenség megmondani ismerkedés alatt. Az, hogy megkérdezi mi a munkád, hol laksz, az ugyanúgy lehet őszinte érdeklődés is a szakmád iránt és hogy mennyire könnyű veled lakásra menni, kell-e lakótársakhoz igazodni, mint az anyagi helyzeted felmérése. Gondolom ha ilyen részletekre kíváncsi, mint pontosan milyen autód van, milyen évjárat, a lakás mekkora, saját-e, mikor vetted, hitel vagy szülői segítség, blablabla, az már azért túlmutat az egyszerű érdeklődésen, az már inkább az aranyásó kategória lehet, ugyanakkor szerintem max a legostobábbak tesznek fel ilyen átlátszó kérdéseket, szóval ez is max intelligenciára szűr, nem anyagiasságra.

Szerintem csak jó emberismerettel, idővel tudod kiszűrni azokat a nőket, akik a pénzedre hajtanának. Mondjuk 13M megtakarítás nem az a szint, amikor azt mondanám, hogy annyira félni kéne ettől, de na :D Ilyen Lölö és hasonló nerhuszárok helyében lehet esetleg elgondolkodni azon, hogy valaki kizárólag a pénzért van vele, mert bármi annál alacsonyabb vagyon szerintem nem elég még a legfelszínesebb némbernek sem, hogy szerelmet játsszon meg, amikor tisztán gyűlöli az egész helyzetet, pusztán anyagi haszonlesésből. Vagy lehet, hogy csak naiv vagyok, nem tudom, de elképzelni nem tudom az ilyen legalja réteget leszámítva, hogy párszázezres fizetésért megérné nekik alád feküdni, ha amúgy szemernyi pozitívumot sem látnak benned :D

2024. jan. 15. 16:34
 14/38 anonim ***** válasza:
85%
nyugi, 13 milliónál még nem kell félni az anyagias nőktől
2024. jan. 15. 16:37
 15/38 anonim ***** válasza:
73%

11

Sőt, egyszer amiatt voltam aranyásó, hogy nettó 100 ezerrel alacsonyabb keresetnél húztam meg a határt. Merthogy tök logikus, nem? Igaz, még úgy is tök jó fizetésről beszélünk, de az azért komoly, amikor összejönnél egy nálad rosszabbul kereső emberrel, de azért arányásó vagy.

2024. jan. 15. 16:38
 16/38 anonim ***** válasza:
22%
Arról, h itt pl habzó szájjal visítja h nettó 600e fizu CSAK alap egy pasitól és amelyik pasi nem tud ennyit keresni az szerinte életképtelen.
2024. jan. 15. 16:40
 17/38 anonim ***** válasza:
42%

Nettó 600 ha nem is alap, de semmiképpen sem az eldobom az agyamat kategória.

Inkább mondanám egy szép, kénylemes élet zálogának (amit én is hozok amúgy).

2024. jan. 15. 16:44
 18/38 anonim ***** válasza:
8%

Apró, egyszerű dolgokkal le tudod koptatni az ilyeneket. Pl. randira busszal menj. Vagy ha mindenképp autóval kell menned, akkor jóval távolabb állj meg és ha szóba kerül, mondd azt, hogy busszal jöttél.

Ne vacsorázni vidd el, hanem egy üdítőre üljetek be. Ill. beülhettek étterembe egy üdítőre - ha ott rendelni kezd vacsorát magának, akkor várd meg, fizetésnél hogyan viselkedik, ha rád hagyja, hogy fizess, akkor gold digger.

Anyagiakról ne beszélj, inkább érdeklődési körödről, barátaidról, lelki dolgokról. Ha minduntalan visszatér oda, hogy pl. mit dolgozol és milyen beosztásban és milyen cégnél, akkor szintén gold digger.

Közben rápillantok némelyik válaszra... #15-ről az jutott eszembe, hogy ha egyáltalán téma, hogy a férfi legalább X Ft-ot keressen, akkor nekem az a nő azonnal kuka. Ha minimálbért mond, akkor is. Első néhány randin nálam az anyagiak abszolút tabu téma, aki ezt áthágja, azzal nem foglalkozom.

2024. jan. 15. 16:46
 19/38 anonim ***** válasza:
56%
Társkereső profilján ki van írva hogy támogató kapcsolatot keres.
2024. jan. 15. 16:49
 20/38 anonim ***** válasza:
49%
Édes Istenem! AZért, mert egy jól kereső nő nem egy minimálbéres pasit keres, nem aranyásó.
2024. jan. 15. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!