Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mekkora keresettel számít egy férfi férfinak?
Nekem nettó 450 000 forint.
26N
Mikor tanuljátok már meg, hogy az összeg önmagában nem minden?
Pl. Mit érsz el 700-al, ha abból 250 az albi, meg 100 a kocsi, meg 100 a gyerektartás, és akkor még nem ettél, nem vettél ruhát, nem vettél egy WC papírt,...?
De más ha van 350-ed, viszont, hitelmentes lakásoddal, hitelmentes kocsival, gyerektartás nélkül.
Kérdező!
Ha attól férfi a férfi, hogy ennyit keres... és te ennyit keresel... akkor te nem cska szerüntünk, de a saját logikád szerint is férfi vagy.
Ezért írtam én is, hogy nem mindegy hogy abból mennyi a havi kiadás.
Valóban elég 350.000 is, ha nincs albi, vagy hitel, vagy gyerek, vagy az autó részletei igen...
Akik a pénzre hajtanak, megtalálják azt, akit keresnek. Nem igazán fognak idejönni, ugyanis ebben a kategóriában - szubjektív véleményem szerint - a pasik kb. 75% önbizalomhiányos, meg csóró. Teljesen felesleges jönne egy fullos nő.
1 éve még 420 volt a fizum, és akkor már volt saját tulajdon lakásom, + saját kocsim.
Akkor nem voltam férfi ezek szerint 😅
Ma már 530-at keresek, a lakásom most is megvan, a kocsival együtt. Szóval kb csak egy 100-ason múlt, hogy férfi legyek 😅
18.
12. vagyok, elbaftam, ne haragugyá'! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!