Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha képen bejöttem neki de élőben nem, akkor ez még idővel változhat? (barátok maradtunk)
Lelki szemetes láda vagy neki. Lehet még talán be tudsz mászni a bugyiba de ahhoz teljesen simp nek kell lenni nyalni a s€gg€t akkor is ha pasija van kitartóan. Erre már láttam példát, velem történt hogy egy ilyen gyerek le nyúlta a csajom. Szerintem túl nagy meló.
Meg gondolj bele, ha pl miattad ott hagyja a pasiját akkor más miatt még téged fog ott hagyni. Kár vesződni az ilyennel.
Kérdező, és mikről beszélgettek napi rendszerességgel? Esetleg a lányról, az ő életéről, problémáiról? Vagy érdeklődik úgy igazán irántad, meg akar jobban ismerni?
Ha nagyon nincsenek barátai, akkor örülhet neked, hogy végre van kivel beszélgetni, programokat csinálni. Ha neked ez elég és nem okoz majd fájdalmat, hogy csak ennyire tart és tudsz majd beszélgetni az új csávójáról, akkor hajrá. De sokra ne számíts.
Kérdező, és mikről beszélgettek napi rendszerességgel?
Hát a szexet rendszeresen érintettük hogy ki hogy szereti kedvenc póz stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!