Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden lánynak már van barátja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lánynak már van barátja?

Figyelt kérdés

Olvasom a fórumot ... ismerkedj élőben a tinder nem jó.

az elmúlt héten három csajjal is beszélgettem tök naturálisan, meg volt a vibe.

Van barátom, van férjem, együtt vagyunk, ja hát igen barátommal megyek, barátomtól kaptam ...

Ebből már elegem van.

Mik a jelek ha szingli egy nő? Hogy megspóroljam ezeket a felesleges köröket?

Meg úgy van egyáltalán értelme, hogy ha van barátja bármti is? Ilyenkor általában amikor kiderül akkor hagyom, elköszönök inkább. Persze nem bunkón, de akkor is. Most álljak sorba érte?

Vagy van olyan nő akinek ez bejön?

jan. 12. 21:29
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Incel vagy
31 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%

Iszonyat sok szingli nő van. A korombeli (25-35 körüli) nőismerőseim majdnem fele szingli (nem rondák, nem kövérek, nem elmebetegek, mielőtt valaki belém kötne).

Általában akkor szoktuk bekamuzni, hogy van pasink, ha le akarunk koptatni valakit finom módszerrel. A másik ok, hogy nem is akarnak pasit, mert jobban megvannak egyedül.

jan. 12. 21:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis. De aki ezt mondja, az off. Vagy azért mert tényleg van barátja, vagy azért mert bár nincs, de nincs is esélyed nála.
jan. 12. 21:40
 3/15 Lazy Lover ***** válasza:
47%
Pont én is így vagyok vele akinél be próbálkoztam mind van pasija és nem kamuznak mert meg néztem a közösségi oldalukat
jan. 12. 21:46
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
3, és ha kamuztak, zaklatod őket?
jan. 12. 22:07
 5/15 anonim ***** válasza:
72%

"az elmúlt héten három csajjal is beszélgettem tök naturálisan, meg volt a vibe"

Megvolt a vibe = csinosvékonyak voltak

jan. 12. 22:07
 6/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem nem mindnek, de amikor szembe jön egy szingli pasi tuti engem nem akar mert ha érzi hogy én komolyan szeretném megismerni mind viszakozik. Holott előtte úgy tűnt tetszem neki. Most akkor ezek után hülyítsem azokat akik bejönnek???? Én már elengedtem hogy valaha olyan akar aki vonzó nekem is.
jan. 12. 22:10
 7/15 anonim ***** válasza:
8%

Ez csupán attól függ ki kérdezi!:D

Mr. HejjesTökös Pénzeszsák még a büdös életben nem hallott ilyet, arra mérget vehetsz!

jan. 13. 04:14
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem mindegyiknek, csak azoknak, akik értelmesek és elviselhetőek.
jan. 13. 08:07
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Csinos vekonyak voltak te meg disznó vagy ? És azt hazudták van barátjuk hogy lekoptassanak.
jan. 13. 08:39
 10/15 anonim ***** válasza:
13%

Egyértelmű szitu.

Könnyebb hazudva lekoptatni, aki nem üti meg a szintet, mint gerincet növesztve bevallani azt, hogy magasabban hordom az orrom annál, ami te vagy.

Az viszont egyértelmű, hogy akár igaz, akár nem, hogy van valakije, nem éri meg felesleges köröket futni a busz után, ami nem vesz fel.

Várd a következőt inkább.

jan. 13. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!