Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A valóságban nagyon ritkák az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A valóságban nagyon ritkák az ilyen helyes srácok?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom, a külső nem minden, de engem az ilyen pasik indítanak be.

Azt is tudom, hogy ez nem valódi, de kb ilyen az ideálom, és külsőben nagyon nehezen jutok kompromisszumra.

18 L

2024. jan. 12. 16:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
22%
Tipikus gimis pre-chad srác, nem biztos, hogy lenne nála esélyed, mert valószínűleg minden szünetben más csaj cumizná az iskolai vécében, meg akár vénasszonyok közül is lenne jelentkező, mint azt két itteni válaszoló is mutatja.
2024. jan. 12. 16:50
 12/26 anonim ***** válasza:
91%
Nekem ez olyan kisfiús...
2024. jan. 12. 17:03
 13/26 anonim ***** válasza:
73%
Kb. minden második pubertás koratinifiú így néz ki. Ha neked ez az eseted akkor ez, kinek a pap, kinek a papné. Egészségedre.
2024. jan. 12. 17:08
 14/26 anonim ***** válasza:
26%

Fene a gusztusod. Kb minden masodik 16-18 eves erre hajaz, mi is igy neztunk ki anno, csak aztán emberesedtünk.

Mindig meglep amikor egy 18+ nő a tini fiú vibehoz vonzódik.

2024. jan. 12. 17:17
 15/26 anonim ***** válasza:
90%

Tipikus ázsiai tinisrác. Ha neked ez jön be, ehhe az irányba keresgélj.

Másrészt még csak 18 vagy. Majd alakul még, hogy mi fontos és mi nem. Sajnos többnyire pár csalódáson át vezet az út. De ez is kell, hogy felnőjj.

2024. jan. 12. 17:19
 16/26 anonim ***** válasza:
74%
Kb. ilyen voltam 18-20 évesen csak soványabb... :'D
2024. jan. 12. 17:19
 17/26 anonim ***** válasza:
30%
De hát ő nem pasi hanem őzike. Kicsit túl van effektezve a képszerkesztő nagyítsd fel a szemét és keskenyítsd el az állát funkciójával, bár azt hogy egy pasi állát minek ilyenre keskenyíteni, és özike gülü szemet csinálni azt nem nagyon értem. Amúgy eredetileg helyes lehetett még a rajzfilmmé alakulása előtt.
2024. jan. 12. 17:59
 18/26 anonim ***** válasza:
Nem olyan ritka, a férjem is így nézett ki fiatalabb korában, csak kék szemmel. Egyébként nekem is ez a típusom, a legtöbb exem hasonlóan nézett ki
2024. jan. 12. 18:14
 19/26 anonim ***** válasza:
96%
Bmeg, ez egy mesefigura.🤬
2024. jan. 12. 18:17
 20/26 anonim ***** válasza:
44%
Semmi gond kislány, majd egyszer felnősz.
2024. jan. 12. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!