Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek egyedül (magányosan) halnak meg?
"Az incelek nem érdemelnek párkapcsolatot"
A gyerekes nok sem. A sajat rossz donteseik kovetkezmenyeit akarjak masokra ratolni.
39F incel
10 "A tobbi stimmel"
Hát de ha a többi stimmel akkor miért írsz alá 39f incelkent?:D
Ha szeretik az exotikus európai férfiségedet a maláj nők.
Most akkor hogy van ez?
Nem tartod igazságosnak? Akkor fogyj le ember. Komolyan, én tudom, hogy ez kemény, de az ne sírjon, aki semmit nem tesz azért, hogy jobb legyen saját magának.
Nézd csak, ez a rész nem tetszik:
"Biztos benne van az is hogy nagydarab pocakos vagyok. De ennyi pont elég hogy valaki egyedül élje le az életét? Nem tartom igazságosnak"
Már tudod mi a probléma, de nem teszel semmit ellene, csak szerinted "nem igazságos". Akkor kezd el lefaragni azt a hasat, a nyár még messze van, fél év alatt simán ledobsz 20-25 kilót.
Ha nagydarab vagy, akkor még van esélyed.
Ha hozzám hasonlóan alacsony, akkor szinte biztos, hogy magányosan kínlódsz életed végéig.
"A gyerekes nok sem. A sajat rossz donteseik kovetkezmenyeit akarjak masokra ratolni."
ez nem igy van, szerencsére egy alfahim bármikor bármilyen nőt tud fedezni, nem a nő döntése, és becsúszhat.
Szomorú belegondolni mert gyönyörű szép szüleimnek volt családja szép nagy és az ember vágyik rá.
De ha te csak egy gollem vagy hozzájuk képest akkor nem lehetnek ugyanolyan elvárásaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!