Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok, hogy már a politikusok is belátták a férfitöbblet problémáját Magyarországon? Innentől kezdve már bizonyos, hogy nem csak az incelek képzelgése.
Filippínó álláshirdetésnél már kiteszik, hogy "female only". Ami azért érdekes, mert gyári szalagmunkánál teljesen hulla mind1 a gyárnak hogy férfi vagy nő végzi a munkát. Biológiai robotok, akik egy mozdulatsort ismételgetnek napi 14 órában. Csak azért foglalkoztatják őket, mert még olcsóbbak mint az elektronikus robotok. Egyértelműen politikai nyomásra tették ki a "female only" táblát mert a gyárnak biztos hogy mind1, tehát a politikusok is belátták a férfitöbbletet.
Innentől kezdve viszont megdőlt az, hogy ez csak az incelek képzelgése, hogy probléma van a nemek arányával Magyarországon. Én mérnök vagyok, otthon is jól éltem, de 2 éve kijöttem német nyelvterületre emiatt a probléma miatt. Amikor kérdezik tőlem milyen Magyarország, milyen Budapest akkor azt válaszolom (kedvenc válaszom erre): "Penisgeruch in der Luft"
Ebben benne van minden. Valóban Pesten már a belvárosban keveredik a szmog és a fütyi szag a levegőben. Volt is hogy egy német mérnök kollégám mondta erre, hogy ő is hallotta, hogy már lassan minden van ott csak nők nincsenek. Erre mondtam neki, hogy ezt bizony nagyon jól hallottad.
Sokan akik azt mondták eddig, hogy ez hülyeség, ez csak a sötét elméjű incelek képzelgése, nincsen semmilyen férfitöbblet. Azok mit szólnak hozzá, hogy tulajdonképpen a politikusok is elismerték hogy igenis van?
Hát ha maradnak akkor a jelenlegi konstrukción majd módosítani kell mert én amennyire (munkaerő közvetítéses kontakt alapján) tudom jelenleg ezek a szerződések tényleg főleg 5 évekre szólnak. A filiplinok ezt elég komolyan is gondolják mert kvara hiányzik nekik az országuk. Az indiaiak kevéssé ott hallottam hogy felmerült hogy ezt valahogy megprpbaljak kijátszani.
A másik dolog ezekben a konstrukciókban hogy mivel ideiglenesen vannak itt, úgy van kialakítva hogy a befizetések mellett ők nem lesznek jogosultak nyugdíjra. Szoval az ideiglenes vendégmunkásokat is "használja" a fidesz arra hogy fedezetet teremtsen nyugdíjra, ehhez nem kell tartósan itt maradni.
"Tehát az, hogy a férfiak nem tudnak családot alapítani és nem nemzenek gyereket, ezáltal súlyosan elöregedik a társadalom az nem okoz semmiféle gazdasági vagy társadalmi problémát?"
MUcuka. Hogy jön ez ide? Ezt nem a filippinó vagy milyen vendégmunkások fogják megoldani.
És nem a férfiak nem nemzenek, hanem a nők nem akarnak. EZt kell vonzóbbá tenni. Leginkább azzal, hogy biztonságba érezze magát egy nő, ha gyereket vállal. Családbarát munkahelyek, olyan fizetések, hogy egyedül se legyen gond normálisan felnevelni a gyereket.
És a párokra is vonatkozik ez.
Nem azért nincs elég gyerek, mert pár incike nem tud dugni. Nem ez az oka és ez senkit nem érdekel, hanem az, hogy a párok(!) keveset, vagy egyáltalán nem vállalnak. ENnek összetett okai vannak, de semmi köze az incel rinyához.
Na, kérdező, csak hogy rövidre zárjam a témát:
Ez az említett állásközvetítő oldal legutolsó posztja.
Tegnapi, Magyarországra keresnek operátort.
"Male only" - írja a hírdetés.
Szóval a politikusok vag ymeggondolták magukat és mégiscsak szarnak a férfitöbbletre....
...vagy az egész agmyenésed egy ordas hülyeség volt és igaz az amit a legeslegelején írtunk: bizonyos pozíciókra jobban szeretnek nőket felvenni, de egyáltalán nem általános terv, hogy mostantól kezdve csak nőket küldenek ide.
És azért ennek tükrében elgondolkodhatnál, hogy mennyire gondolkodsz reálisan, kedves mérnök úr.
Azért hoznak be férfiakat, mert a kormány végre felismerte azt az égető problémát, hogy kevés hazánkban a normális férfi, akikkel a nők gyereket vállalhatnának, ez mutatkozik a születési számokban is, és úgy gondolják, hogy az egzotikus férfiaknak nagyobb sikere lesz a nőknél és ez növeli a gyermekszülési kedvet. Hiszen melyik nő nem akarna egy-két cuki babára.
A minőségi férfibehozatalt támasztja aéá, hogy csak fiatal (35 alatti), nem törpenövésű és szakképzett férfiakat fogadnak.
Juhéjj :D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!