Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége valóban a nők számára nem vonzó, nem jó pasi kategóriába tartozik?
Nem, nem ezt mondom, mert alap esetben nem csak a külsőn dől el, hogy ki lesz vonzó számunkra. Legalábbis nálam számít a személyiség is. Azt viszont tudom, hogy nagyon ritka az amikor nekem "nagyon vonzó" kategória valaki, ha csak a külsőt nézem..
Hát no offense, de az a normális, ha az embereknek max a 3-10%-a jön be. Ott mindenesetre tuti probléma van, ha valakinek minden második vagy negyedik ember bjeön.
Nyilván itt férfiak esetén nőkről, nők esetén férfiakról besézlek.
"Ott mindenesetre tuti probléma van, ha valakinek minden második vagy negyedik ember bejön."
...már ha a lakosság egészét nézzük, mert random kiválasztott fiataloknak az egynegyedét egészen simán besorolnám a (külsőre) jó csaj/jó pasi kategóriába.
Igen valóban.
Én férfiként elfogadom és látom is, hogy jóval kevesebb a "szép" férfi mint "szép" nő.
Oké, és akkor most beszéljünk a magyar nőkről....
Megnyitok egy amerikai webkamerás oldalt(xhamsterlive), meglátom a magyar női felhozatalt, kb bebújok az asztal alá, annyira gáz.
Életben ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!