Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak többsége valóban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége valóban a nők számára nem vonzó, nem jó pasi kategóriába tartozik?

Figyelt kérdés
jan. 10. 22:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
72%

Nem, nem ezt mondom, mert alap esetben nem csak a külsőn dől el, hogy ki lesz vonzó számunkra. Legalábbis nálam számít a személyiség is. Azt viszont tudom, hogy nagyon ritka az amikor nekem "nagyon vonzó" kategória valaki, ha csak a külsőt nézem..

jan. 10. 22:42
 12/31 anonim ***** válasza:
93%
Sztem az 50-ből 2-nek kéne a normálisnak lennie, nem igent mondani mindenkire, akit még épp megdugnál.
jan. 10. 23:09
 13/31 anonim ***** válasza:
70%
Igen, kezdve a szellemi igénytelenséggel, a viselkedésbeli hiányosságokon át a nem túl szerencsés fizikumig. Írnám, hogy vannak kivételek, de egy jó ideje nem találkoztam olyan emberrel, akit Férfinek tudnék nevezni... Természetesen vannak kivételek. A jó lelkű emberek között.
jan. 10. 23:21
 14/31 anonim ***** válasza:
17%

Ki lenne jó lelkű?

jan. 10. 23:24
 15/31 anonim ***** válasza:
79%

Hát no offense, de az a normális, ha az embereknek max a 3-10%-a jön be. Ott mindenesetre tuti probléma van, ha valakinek minden második vagy negyedik ember bjeön.

Nyilván itt férfiak esetén nőkről, nők esetén férfiakról besézlek.

jan. 10. 23:36
 16/31 anonim ***** válasza:
28%

"Ott mindenesetre tuti probléma van, ha valakinek minden második vagy negyedik ember bejön."

...már ha a lakosság egészét nézzük, mert random kiválasztott fiataloknak az egynegyedét egészen simán besorolnám a (külsőre) jó csaj/jó pasi kategóriába.

jan. 11. 02:31
 17/31 anonim ***** válasza:
63%
Otthon elve igy volt. De miota ahol elek, pl szin-angolokat latok, minden harmadikkal tudnek valamit kezdeni. Skandinavokkal, eszaki szlavokkal ugyanigy.
jan. 11. 02:46
 18/31 anonim ***** válasza:
64%

Igen valóban.

Én férfiként elfogadom és látom is, hogy jóval kevesebb a "szép" férfi mint "szép" nő.

jan. 11. 05:13
 19/31 anonim ***** válasza:
22%

Oké, és akkor most beszéljünk a magyar nőkről....

Megnyitok egy amerikai webkamerás oldalt(xhamsterlive), meglátom a magyar női felhozatalt, kb bebújok az asztal alá, annyira gáz.

Életben ugyanez.

jan. 11. 05:52
 20/31 anonim ***** válasza:
Hát igen. Nekem már évek óta csak 1 férfi tetszik. 4-nél több milliárd nem tetszik.
jan. 11. 06:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!