Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon átvert engem ez a nő?
38 éves vagyok és még nem volt sosem barátnőm, talán a külsőm miatt....interneten megismerkedtem egy nővel. A nővel hihetetlen megvolt a közös hang. Azt mondta ő tényleg leszarja a külsőt az a fontos hogy figyelmes legyen végre vele egy férfi. Mondtam neki hogy én kicsit el vagyok hízva és nem vagyok helyes, képet is látott rólam persze ..azt mondta ezekkel ne törődjek semmi baj velem és nagyon örül hogy ilyen férfit talált és egy csoda vagyok.
Randi jó volt sokat beszélgettünk én már kicsit többet is éreztem iránta.
Másnap írtam rá hogy milyen szimpi volt, milyen cuki lány..ő csak annyit írt hogy úgy nézek ki mint Benny Hill és utána semmi.. 3 napja nem válaszol.. mi történthetett, hogy lesz így családom párom, idős koromra ki fog rám nézni?
idős koromra ki fog rám nézni?
Ápolónőt keresel?
Hát téged átvertek. Valószínű csak arra kellettél neki hogy foglalkozz vele és teperj, húzd kicsit az egóját, cserébe kaptad a hazugságokat amiket tudta hogy hallani akarsz. Azért a végső kioffolás elég csúnya volt.
De az is lehet menet közben gondolta meg magát, hogy ez így már neki se jó tényleg. Vagy lett egy másik ígéretesebb befutó.
Az aranyásó csajoknál jellemzőbbek az ilyen üres szövegek, hogy lesz*rják a külsőt, mert nekik csak a belső a fontos… no meg a vaskos bankszámla. Persze az utóbbit nem mondják ki, csak gondolatban teszik hozzá. „Érdekes mód” egyből megpattannak amint kiderül, hogy a ruhádon kívül nem igazán tudnának mást lehúzni rólad.
Ne hagyd magad átverni! Legyen gyanús, ha valaki túlságosan pc-n fogalmaz rólad! Ismerkedés során amúgy sem árt néha kételkedni az emberekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!