Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan férfi aki megértené...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi aki megértené ezt a nőt(engem)?

Figyelt kérdés

Én a buszon a férfi meg a buszmegállóban van. Amikor ő néz én nem merek ránézni és ő ezt elutasításnak veszi. Én legközelebb 2x is direkt leszállok és ott várom a megállóban hogy megadjam a lehetőséget hogy hozzám szóljon de akkor meg ő utasít el és látom rajta hogy fél, nem érti miért mászkálok ott körülötte ezek után.Aztán amikor nem lát többet rájött hogy nem vagyok őrült és csak beszélni akarhattam vele mert nemsokára újra lát a buszon és újra néz de én megint nem merek ránézni. Pár nap múlva újra megyek oda hozzá a megállóba de ő elutasít,már nincs egyedül hogy ne tudjak hozzászólni. A barátja röhög rajtam. Őt dühösnek láttam.

Most hogyan tovább?

Feljelenthet ha újra a közelébe megyek?

2024. jan. 9. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi a p*cskusznak jelentene fel?? bántottad őt fizikálisan? inzultáltad verbálisan? semmi ilyesmi! ha ő tökös gyerek akkor leáll veled beszélni, nem nagy cucc megszólítani vkit.
2024. jan. 9. 18:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Már olyan szinten megbonyolítottátok a dolgot, hogy senki nem mer a másikhoz szólni.

Ha szeretnél tőle valamit, eljött az ideje, hogy megszólítsad. Mert ugyanis mi férfiak nem értjük, hogy miért bámulnak mindig a nők. Vagy már csak akkor értjük meg amikor késő.

2024. jan. 9. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Munkatársammal hónapokig játszottuk ezt.. :D
2024. jan. 9. 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Mi bajod?

Miért nem szólítod meg?

Mitől félsz?

2024. jan. 9. 18:40
 5/9 A kérdező kommentje:

látom az arcán hogy nem akarja,innentől kezdve szerintem zaklatásnak is számíthat

Meghát biztos nem lesz kedves velem, nem akarom h mások előtt az utcán durván elküldjön

2024. jan. 9. 20:11
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Túlteng benned az önbizalom.
2024. jan. 9. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Szűz, tetű ronda incelként egy álom lenne ez a szituáció. De ilyen sosem fog velem megtörténni.
2024. jan. 9. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha dühös rád akkor inkább hagyd békén.
2024. jan. 9. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:
"Meghát biztos nem lesz kedves velem," az ilyen embertől mégis miért akarnál bármit?
2024. jan. 9. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!