Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő, akinek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, akinek tényleg bejönnek a kövér férfiak?

Figyelt kérdés

Egy nagyobb baráti társaságunk van, gyakran összejár a banda vagy részben vagy egészben. Nekem nagyon tetszik onnan egy lány, de soha nem mertem nála kezdeményezni, mert nem gondolnám, hogy kövérként lenne esélyem nála. Alapból elég közvetlenek vagyunk egymással (mármint az egész társaság), nálunk az ölelés és a testi kontaktus teljesen megszokott. Az utóbbi időben viszont felfigyeltem rá, hogy kicsit furcsán viselkedik velem. Legutóbb ültünk már páran egy helyen, vártuk a többieket. Háttal ültem neki egy széken, amikor megérkezett, hátulról átölelt és az egyik kezével a mellembe a másikkal a hasamba markolt bele. Nyilván felriadtam erre és hangot adtam neki amire úgy reagált, hogy jó, abbahagyja, csak annyira jó érzés ezt csinálnia. Egy másik alkalommal egy édességre mondtam nemet azzal a címszóval, hogy fogyni szeretnék, amire úgy regállt, hogy ne hülyéskedjek már, szerinte minden rendben van az alakommal.

Soha nem mertem próbálkozni nála, mert egy gyönyörű csaj, kb minden alkalommal bepróbálkozik nála legalább egy ember, hiába ül velünk a 10 fős társaságban. Mindenkit elhajt mindig. Az i-re az tette fel a pontot, hogy szóba került, hogy regisztrált társkeresőre, amire azt mondta, hogy muszáj, ha már innen (mármint a társaságból) senki nem hívja randira. És ebben a társaságban 3-an vagyunk szinglik, de a másik fiúnak már alakulóban van valami. Amikor pedig rákérdeztek arra, hogy miért regisztrál, ha így is ennyien odamennek hozzá, akkor azt mondta, hogy nincs szokványos ízlése.

Ezt az egészet célozgatásnak vennéd és elhívnád randira? Csak hogy kontextusba helyezzünk, 148 kiló vagyok és hasra hízós, szóval igencsak lóg már a hasam. Nem vagyok túl vonzó látvány. Ettől még jó humorú, igényes, intelligens vagyok.

2024. jan. 9. 17:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

10.

Nem szép dolog ilyesmivel heccelni a kérdezőt, aki ráadásul elég naiv is, hogy ezt elhiggye. Ér ennyit egy nevetés?

2024. jan. 9. 19:24
 12/25 anonim ***** válasza:
11-es az ilyen hozzád hasonlóan gonosz emberek miatt lesz egyre kevesebb önbizalmuk a nem "tökéletes" testű embereknek. Pedig emberileg lehet 10-szer értékesebb nálad a kérdező.
2024. jan. 9. 19:40
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

12.

Legyen inkább százszor, "ha lúd legyen kövér" (Ééééérteeeed? HAHAHAHA)

Amúgy viccet félretéve, nem vicces, amit csinálsz, csúnya dolog hazudni valakinek erről. Ki kell mondani az igazságot, aki férfiként kövér, az senkinek sem kell. Nő még esetleg, ott vannak kivételek.

2024. jan. 9. 19:43
 14/25 anonim ***** válasza:
13-as nagyon buta vagy. Akkor mégis hogyhogy sok kövér férfinek van családja? Nem mindenki felszínes ember ám.
2024. jan. 9. 19:55
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

14.

Azok már a kapcsolatban híztak el, és ez így nem ér. Aki eleve dagadt, az senkivel sem fog összejönni, mert nem kell senkinek.

És az emberek 90%-a minimum felszínes, de lehet, hogy ennél rosszabb az arány.

2024. jan. 9. 20:00
 16/25 A kérdező kommentje:
Írtam neki, meglátjuk mi lesz :D
2024. jan. 9. 20:05
 17/25 Laylah ***** válasza:
100%
Én drukkolok! <3
2024. jan. 9. 20:26
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

A címben szereplő kérdésre:

Nem húznék jobbra egy kövér férfit a társkeresőn, mert alapvetően, ránézésre nem jönnek be. Ennek ellenére voltam már szerelmes, nem egyszer, olyan pasiba, akit ránézésre nem húznék jobbra tinderen, és volt köztük kettő olyan, aki kifejezetten kövér volt. Máshogy működöm egy társkeresőn, mint az életben. Társkeresőn jobbra húzom azt, aki bejön külsőre, és reménykedem, hogy a személyiség is klappol. Személyesen pedig, ha elég sokáig a barátom valaki, előfordul, hogy idővel többet kezdek érezni, majd beleszeretek.

A te esetedre meg, hát próba szerencse. Felnőttek vagytok, nem kiskamaszok, hogy utólag kínos legyen.

Csak majd írd meg, hogy hogy alakult :D

2024. jan. 9. 22:45
 19/25 anonim ***** válasza:
Én is drukkolok és légyszi írd meg mit reagál.
2024. jan. 9. 23:20
 20/25 anonim ***** válasza:
16. Helyes! Vedd kezedbe a sorsod! Bármit válaszol, már nyertél, mert képes vagy cselekedni!
2024. jan. 10. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!