Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a célja a férfinek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a célja a férfinek, hogy nem ír rögtön vissza?

Figyelt kérdés

Fiúk elmagyarázná valaki, hogy miért van ez a taktika vagy nem tudom mi,hogy az elején kis időn belül (hanem rögtön) visszaírtok utána pedig várakoztatjátok a nőket?

24N

2024. jan. 9. 12:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Több oka lehet. Szerintem ha többségében sokat beszéltek, akkor nem kell ebbe belelátni semmi rosszat. Ha már egy pár vagytok és úgy ír rohadt keveset és vár fél napokat a válasszal, akkor csak úgy elvan veled, de nem szeret, ez tény. Mert most arra gondolok, hogy amikor nem is dolgozik éppen meg nincs semmi dolga és úgy nem ír. De pl az én barátom az első 2-3 hétben alig írt és meg is ijedtem, hogy mégsincs annyira oda értem. Aztán ezt megbeszéltük később és mondta, hogy nem akart tapadósnak tűnni, mert félt, hogy az nekem nem jön be.
2024. jan. 9. 13:55
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Ha mindig nagyon vontatott a kommunikáció, tehát fél, egy nap is eltelik, hogy válaszoljon, akkor az valóban lehet taktikázás, vagy egyszerűen nem érdekled eléggé.
2024. jan. 9. 14:01
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
volna pár ötletem...
2024. jan. 9. 14:41
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
Nok tobbsege vissza sem ir, nem am hogy meg megvaratna.
2024. jan. 9. 15:03
 15/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem mindenkinek van még ma is okostelója. Nem mindenki henyél, hanem dolgozik, vagy más feladata van. Van, akinek idő kell, átgondolni dolgokat. Sok oka lehet.
2024. jan. 9. 17:17
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül taktika,simán lehet egy átlagos felnőtt férfi,aki tanul,dolgozik vagy mindkettő...

Egyébként igen,az elején még le sem írtad a mondatot,már jön a válasz vagy csörög a telefonod,de nyilván nem várható el senkitől,hogy ez mindig így legyen.Millió más dolog létezik a szerelmeteken kívül sajnos vagy szerencsére...😉

2024. jan. 9. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!