Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha össze akartok jönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Ha össze akartok jönni egy adott nővel/férfival, hány emberen múlik, hogy párkapcsolat lesz belőle?

Figyelt kérdés
2024. jan. 9. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:

LOL, mindkettőn, hányszor írjam még le? Én hiába akarod veled lenni ha elküldesz a fr@ncb@,vagy hiába kölcsönös ha egy idő után már nem kellesz nekem. De ahhoz, hogy meggondoljam magam olyan viselkedés, vagy személyiségi eltérés kell.

Mit nem lehet ezen megérteni?

2024. márc. 19. 12:08
 22/84 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha kreáltál már magadnak egy választ, és nem fogadod el a másét, akkor minek kérdezed meg egyáltalán?

Mindig két félen múlik a kapcsolat. Mert hiába hoz a megkeresett fél döntést, ha utána nem úgy viselkedik, vannak olyan tulajdonságai, ami miatt nem akarod már a kapcsolatot, akkor te fogod - a megkereső fél - otthagyni. És akkor - láss csodát - nem lesz kapcsolat belőle.

Szóval KETTŐ félen múlik! - arról nem is beszélve, hogy ha kiválasztottad őt, akkor már te is hoztál egy döntést. Azaz mindketten fogtok döntést hozni, ez matematikai tény, hiába is ágálsz!

40/N

2024. márc. 19. 12:13
 23/84 A kérdező kommentje:
Kedves előző, tőled is megkérdem: össze akarok veled jönni, kin múlik, hogy együtt leszünk?
2024. márc. 19. 12:45
 24/84 anonim ***** válasza:
100%

MINDKETTŐTÖKÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! múlik, hogy együtt lesztek-e, értsd már meg!!!

#22 vagyok

2024. márc. 19. 13:04
 25/84 A kérdező kommentje:

Látom nem fogod fel még mindig.

Szeretnék focizni veled, feléd rúgom a labdát. Hány emberen múlik, hogy passzolgatunk-e? 1 emberen! Aki az ajánlatot kapta.

Elmegyek hozzád, hány emberen múlik, hogy beléphetek-e az ajtón? 1 emberen, rajtad!

Elmész egy állás interjúra. Veled szemben ül az interjúztató. Hány emberen múlik, hogy fel leszel-e véve? 1 emberen! Az interjúztatón.

Fogjátok már fel végre, ha kinyilatkoztattátok szándékaitokat, a másik félen múlik, hogy igent vagy nemet mond rá, és akárhogy is dönt, az fog megvalósulni, és ez fordított esetben is így van.

Ha felhívlak telefonon, hány emberen múlik a beszélgetés elkezdése? 1-en, a hívott félen.

2024. márc. 19. 13:12
 26/84 A kérdező kommentje:

Kedves 21-es, látod, igazolod amit mondok: "Én hiába akarod veled lenni ha elküldesz a fr@ncb@"

Erről beszéltem! Ebben az esetben csak rajtam múlott.

Az indulás mindig egy emberen múlik. A működtetés, és az alakulás múlik két emberen, az indulás soha. Az mindig csak 1-en.

Nem tudjátok kiforgatni. Mindig van 1 kezdeményező, és 1 döntő fél, aki kapta az ajánlatot. Ez utóbbi dönti el, hogy oké vagy nem oké. Az ajánlat tevőnek nincs módja az indulásról végső, pozitív döntés hozni.

Mondtátok, a visszatáncolást, de akkor is csak 1 emberen múlik. Bepróbálkozok a nőnél, csak rajta múlik, mi lesz. Úgy dönt, rendben, de én visszatáncolok, és nem lesz kapcs, de az is 1 emberen múlott, rajtam, a vissztáncolón. Csak annyi, hogy visszakerült hozzám a végső döntés lehetősége.

Soha nem az ajánlat tevőn múlik.

Jelenlegi állásom esete is engem igazol. Az interjún a végső döntés nem én hozom meg, hanem a másik fél. Másnap hívott, hogy megkapom az állást. Na akkor már csak rajtam múlt, hogy elfogadom, v visszautasítom. De akárhogy is, mindig csak az egyik félen múlik. Kezdetben rajta, (hogy felvesz-e vagy nem) aztán rajtam, mikor adta az ajánlatot (h elfogadom-e vagy nem.)

De a dinamika akkor is ugyanaz: aki kapja az ajánlatot, az hozza meg a végső döntést.

2024. márc. 19. 13:21
 27/84 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te nem fogod fel! Mi a f...szér' kérdezel, ha nem fogadod el más válaszát!?
2024. márc. 19. 13:37
 28/84 anonim ***** válasza:
Kérdező, maradj magadnak!!
2024. márc. 19. 13:38
 29/84 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezen elgondolkodtam. Szóval ha Te össze akarsz jönni velem, akkor csak rajtam múlik, hogy lesz-e ebből házasság. Jó. Tegyük fel, hogy én igent mondok, mert nekem is tetszel. És akkor feljössz hozzám, és látod a koszt, a rendetlenséget, a két kutyát, macskát, a kutyaszőrt, a mosatlant a mosogatóban és a szennyesben, és az egyéb dzsuvákat, megtudod, hogy utálok főzni, utálok dolgozni, utálok takarítani, délig alszok, a kutyákat majd neked kell levinned, és amúgy elvárom, hogy eltarts engem meg őket is.

Na most kin múlik, hogy összeházasodunk-e?

2024. márc. 19. 13:39
 30/84 anonim ***** válasza:
Kérdező, te rendesen hülye vagy.
2024. márc. 19. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!