Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randin mi volt eddig a legnagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin mi volt eddig a legnagyobb pofáraesés a pasitól?

Figyelt kérdés
Kamuzott vagy igénytelen öltözet volt?
2024. jan. 8. 20:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

5

Jobb ja megszokod. Ha kéthavonta beleszerelmesedsz valakibe, majd boldog örökké tartó monogám két hónapot töltötök együtt az teljesen elfogadott. Ha viszont ismered magad, tudod, mit akarsz, nem lovalod magad bele a szerelembe ÉS emelett Isten bocsássa, van szexuális étvágyad, akkor egy utolsó céda vagy. Japp.

2024. jan. 8. 20:29
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Végig Gyurcsanyrol beszelt.
2024. jan. 8. 21:11
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

#12 többször, legalább 5x, elmondtam neki hogy tőlem érzelmekre ne számítson, mert nem is tudnék még szeretni valakit, és nem keresek most kapcsolatot. És azt is elmondtam hogy van más is a képben. Ő azt mondta érti és elfogadja. Ha itt valaki hülyére lett véve az én voltam :'D

#11 köszi hogy megértesz 🥹

2024. jan. 8. 21:19
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Bocs, félre olvastam, azt olvastam, hogy igyekeztél őszinte lenni. Amúgy szó szerint nem vagy szajha, oda írtam, hogy elfogadható, hogy valaki párkapcsolatban nem akar lenni, csak szexel. Sőt azt is hozzátettem, hogy talán azért hordott le annak. Bocsi tényleg félreolvastam-értelmeztem.
2024. jan. 8. 21:25
 15/20 anonim ***** válasza:
17%
5. szerintem az vagy, de így szerintem nincs gond vele, teljesen etikus
2024. jan. 8. 21:47
 16/20 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon igénytelen volt. Egy koszos mackónadrágba jött, olyanba amilyet a 70 éves nagyapám hord. Ha ez még nem lett volna elég oltári büdös volt. A cipőjének a talpa ragasztószalaggal volt visszafogva.

Majd kitalálta hogy menjünk be a plázába inni valamit.

2024. jan. 9. 08:06
 17/20 anonim ***** válasza:
74%

30 kilóval több volt mint a képeken, amikről kiderült, hogy 4-5 évesek. Erre az volt a kifogása, hogy nem használja a Facebookot, nem szeret posztolni. Ez oké, de Tinder profilt most csinált, amire ezeket a régi képeket tette ki :D

Volt egy kőkemény interjúztató srác is, aki ki akarta deríteni, milyen leszek a párkapcsolatunkban és ha neki nem tetsző választ adtam akkor kivolt. Ja és megmondta, hogy ha a párom szemét volt és mérges vagyok rá, akkor igazából én vagyok a hibás és a rossz ember, ő csak tükröt mutat nekem :D

Végig telefonozós srác is volt aki aztán bement egy boltba feltölteni, na akkor végre beszélgettünk, mondjuk nem rólam, mert folyton a szavamba vágott, de legalább én meghallgathattam, hogy nem áll fel neki és ezért lett vége az előző kapcsolatának, és hogy egy hete jött ki a pszichiátriáról, mert Istennek képzelte magát.

Volt olyan is, ami jól indult, két jó randi, a második végén csók. Másnap jött a pofára esés, amikor írta, hogy csak akkor járhatunk, ha titokban tartjuk, mert az anyja nem engedi, hogy barátnője legyen. 20 éves volt :D

Szintén jól indult, jó első randi, jöhet a második. Sajnos megígértem neki, hogy reggelig vele maradok egy szórakozóhelyen, mert nem jut haza máshogy, csak ha már járnak a távbuszok. A csókja ábrándított ki, 24 éves létére első lehetett neki, folyton harapott, ledugta a nyelvét a torkomon, nem tudta, mikor kell abbahagyni, erőből szorított magához, összenyálazott. Nem értette, hogy ezt nem így kell és fájdalmat okoz, szóltam neki, de leszarta, akkot abbahagyta de egy perc múlva megint ugyanúgy csinálta.

2024. jan. 9. 08:06
 18/20 anonim ***** válasza:
77%

17-😆

Ilyen interjuztatos nekem is volt, ő meg a randi előtti telefonos interjún kerdezgetett ilyeneket, hogy hogyan reagálnék, ha...

Aztán a randi helyszín kiválasztasa volt megfoghatatlan, küldött 3 lehetőséget, hogy válasszak. Amúgy kozbeszerzesekkel foglalkozó jogász volt, vegulis érthető.

2024. jan. 9. 08:17
 19/20 anonim ***** válasza:
úgy +60 kg. De amúgy nagyon jó volt a randi.
2024. jan. 10. 11:01
 20/20 anonim ***** válasza:

- randi első fél-háromnegyed órája arról szól, hogy milyen eü. bajai vannak és mennyire szerencsétlen emiatt, mennyire utálja azt, hogy ilyen rossz a szeme, olyan rossz a háta

- hímsoviniszta megjegyzések

- tök lazán beszélt arról, hogy a cégnek, aminek dolgozik, melyik híres embernek van szerződése (lehet, azért ütköztem rajta meg nagyon, mert a mi munkahelyünk ekkor állt rá jobban az ISO-tanúsítványokra meg az adatkezelési szabályokra... hogy ez a pasas ennyire könnyen és lelkifurdalás nélkül megoszt bizalmas információkat)

2024. aug. 7. 17:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!