Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol élnek a 35-40 közötti egyedülálló nők?
Figyelt kérdés
Sem a lakóhelyemen sem a munkahelyemen nem találkozom velük. Mintha valami másik bolygón élnének.
40f
2024. jan. 8. 15:35
1/17 anonim válasza:
Gondolom kis településen laksz. Nagy városban egy rakás van belőlük.
3/17 anonim válasza:
Nagyvárosokban inkább, diplomás munkakörökben elég sok van.
4/17 anonim válasza:
Én ugyan már 43 vagyok, de Budapesten élek.
5/17 anonim válasza:
40+ nők általában 1-2 gyerekkel leginkább otthon.
De ha bármelyik társkeresőn körülnézel, és megjelölöd, hogy a gyerek nem akadály, akkor minden ujjadra jut 3.
6/17 anonim válasza:
Budapesten, de pár hónap múlva az agglomerációba költözöm, annyi itt a tróger.
Nem járok sehova, csak dolgozni pont ezért, de saját üzletem van és oda nagyrészt nők járnak.
35 vagyok.
7/17 A kérdező kommentje:
6os: Nehogy aztán onnan meg a bejárás legyen nehéz... a reggeli dugóban ülni nem valami jó. Amúgy Bp-en belül merre laksz? melyik kerület?
2024. jan. 8. 16:44
8/17 A kérdező kommentje:
4es: Melyik kerületben?
2024. jan. 8. 16:44
10/17 anonim válasza:
Nem tud érdekelni heti 3 napban a dugó, ha egy csendes kertes házba megyek haza, ahol senki nincs, csak akit én engedek be.
Nem a belvárosban lakom, de nem is külső kerület. Minden közel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!