Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek túl rajta?
Lassan egy éve szakítottunk a párommal. Az oka az volt, hogy amikor arra került sor, hogy együtt töltsük az ágyban az idő. Nem, nem csak aludni. Nagyon izgultam és féltem, hogy milyen érzés lesz, mert szűz voltam akkor még. És fájt. Hiába próbálkozott a barátom, egyszerűen nem tudtam benedvesedni. Amikor nála aludtam és amikor csináltuk. Egyetelen egyszer sem nedvesettem be. Fájt még mindig. Végül úgy döntöttünk ez megpecsételte a kapcsolatunkat és elváltak útjaink. Ő mindig elélvezett nagyon hamar én meg hoppon maradtam. Természetesen védekeztünk is. Akkor úgy éreztem miattam van ez, hogy az én hibám, de szerencsére a szüleim velem voltak és támogattak ebben a helyzetben. Elmondták, hogy nem ő volt az igazi és ezt én is éreztem, mert a kapcsolat vége fele volt, hogy csak én írtam rá, hogy hogyvan stb. Szerintem akkor már ő feladta. Volt amikor én hívtam meg étterembe. Az utolsó hónapokban már nem voltunk "úgy" együtt, nem mondta, hogy szeretlek.
Félek attól, hogy ha esetleg lesz párom és eljutunk odáig akkor megint az lesz, hogy fájni fog és nem fogok benedvesedni. Félek, hogy nem is tudok benedvesedni.
Lenne tanácsotok erre?
Egy nőnek mindig több előjáték kell mint egy pasinak ezen a téren a pasinak igen is tennie kell!
Fontos a romantikus hangulat, petting és ha szereti a lány az orál.
Lazán addig kell csinálni míg a lány nem nedves eléggé. (Amúgy van olyan csaj aki meg szereti vadul dur bele de azért ott is vigyázni kell.)
69 közben lehet még hozzá adni síkositót és menni fog majd a tényleges aktus is nem kell félni.
Nagy valószínűséggel a stresz miatt nem tudtál eléggé nedvesedni, de idővel oldódni fogsz egy pasival aki figyel rád!
Én pasiként azt mondom hogy nem szabad úgy csinálni mint a prnóban, lehet vadulni de folyamatosan kommunikálni kell lehetőleg non verbális jelekkel mert az el tudja venni egy nő kedvét ha állandóan kérdezed.
Te meg nőként tudod diktálni a tempót, kezedet a csípőjére , fenekére teszed pl és adod a ritmust.
Menni fog ez csak nyugi és lazán!
Nem nedvesedtél be, nem eset jól a szex, de azért az baj hogy hamar elment?
Eleve ha nem voltál felizgulva, akkor miért nem mondtad hogy nem?
A pasi is nyilván egy féreg, hogy így is betette, de neked is lehetett volna ennyi eszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!