Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan lehet venni egy olyan nőt, aki egy társkeresőn 2.300 érdeklődő közül nem tudott egyet sem kiválasztani magának?
Az egyik társkereső app kiírja, hogy az adott személy hány lájkot kapott a regisztrációja óta. Ez azt jelenti, hogy ennyien érdeklődnek iránta. Egyébként ezen a platformon kb. minden második nőnek 1000 fölött van a lájkjainak a száma.
Komolyan lehet venni egy ilyen nőt, aki ennyi ember közül nem tud kiválasztani egyet?
Még ha magyvonalúan azt feltételezzük (tévesen), hogy csak minden tizedik érdeklődő komoly szándékú, az akkor is több száz ember! Öreganyám annak idején kb. 10 ember közül választotta ki azt, akivel tisztességesen és szeretetben leélt egy egész életet.
Ezmiez?
"Az, hogy egy nőnek, aki komolyan gondolja a társkeresést, nem lenne szabad pár hétnél tovább fent lennie egy ilyen appon."
De miért? Ki garantálja nekik, hogy néhány hét alatt meg tud ismerkedni valakivel, akivel passzolnak kívül-belül? Ha 2300 emberrel leállna levelezgetni, meg megpróbálná kicsit jobban megismerni őket, már az is hónapokat venne igénybe önmagában. Kinek van erre ideje/ energiája/ idegrendszere? Valószínűleg az első napokban besokallt, aztán azóta vissza sem nézett a platformra.
Kezdjük ott, hogy megvan rá az esély, hogy kamuprofil. Ezeket fenntartják a társkeresők, mert több a férfi felhasználó, és nem akarják őket elveszíteni.
Ha meg valódi... az egy dolog, hogy vki x lájkot kapott. De abból még nem derül ki, hogy:
- egyáltalán elkezdett-e vkivel beszélgetni
- volt-e olyan időszak, amikor mondjuk elment randira vkivel, neadj'isten volt is belőle valamilyen hosszú kapcsolat... simán lehet, hogy kiválasztott magának vkit, aztán azzal nem jött össze a dolog
- akikkel beszélgetésbe elegyedett, milyenek voltak
pl. elmondom a saját élményeimet... nem régóta vagyok fenn társkeresőn kb, egészen pontosan a Bumble-ön, tehát még vállaltam azt is pluszban, hogy én teszem meg az első lépést / én írok először chaten. 2-3 hete vagyok fent, napi szinten a rendszer azt mutatja, "konstansan" 30 és 50+ között van azoknak a száma, akik aktívan használják az oldalt és jobbra húztak. Egyrészt azért komolyan előszűrök, hogy kit húzok jobbra, és nem, nem olyan értelemben, hogy csak a 190 centis izmos latin macsót, hanem végigolvasom rendesen a profilt, és mivel hosszú távra tervezek és komolyat, ezért olyat akkor sem húzok jobbra, akivel pl. világnézetileg nem értünk egyet vagy túl messze lakunk egymástól, ha tetszene is. Ettől függetlenül több férfire írtam rá... tapasztalatok:
1) a férfiak sem írnak feltétlenül vissza
2) a férfiak is tudnak ghostolni
3) férfiból is van olyan, aki egyszerre több nővel beszélget, és addig tart több vasat a tűzben, amíg az aktuálisan legjobb nő nem hajlandó vele randira menni (konkrétan megbeszéltük, hogy találkozunk majd a következő héten, aztán jött egy üzenet pár napos síri csend után, hogy összetalálkozott vki mással, akivel jól érzik magukat)
4) vannak azért hazudozósok rendesen (példa: superswipe-olt egy profil, amin egy nem országosan híres, de általam ismert, szakmában elismert férfi van... rákerestem Wikipedián - annyira azért ismert, hogy van Wiki-oldala), aztán látom, hogy a feltüntetett kor nem igazán felel meg a valóságnak... szóval vagy hazudik a koráról, vagy kamuprofil
jelenleg 2 férfivel beszélgetek aktívan, de az egyiket le fogom építeni, mert több sebből vérzik a dolog (látszik, hogy nem olvasta el egyáltalán az adatlapomat, folyamatosan tologatja a találkozó időpontját és felveti, hogy menjünk el randizni ekkor meg ekkor ide meg ide, én mondom, hogy OK, az az időpont nekem jó, aztán nem ír, aztán jaj, emiatt meg amiatt... aztán úgy tesz, mintha én nem akarnék vele találkozni / miattam állna a dolog... és még az is kiderült, hogy le akar költözni vidékre Bp-ről...). A másikkal egy ideje beszélgetünk, de kérdés, hogy mikor hív randira, ha egyáltalán.
"Az, hogy egy nőnek, aki komolyan gondolja a társkeresést, nem lenne szabad pár hétnél tovább fent lennie egy ilyen appon"
Neked sem az eszed az erősséged.
A like-ok töredékéből lesz beszélgetés, annak töredékéből lesz randi, és így tovább. Engem is like-oltak össze-vissza és valójában semmi. Ráadásul simán lehet, hogy a számára megírt személyt nem onnan fogja megismerni.
Ebből már így ítélkezni nagyon gáz. Pontosan ezért is tart a béka segge alatt a társkeresés.
35/F
Hát pontosan erről szól a kérdés😆
🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!