Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig nagy hátrány, ha valaki informatikus?
Online ismerkedtem egy csajjal, minden jól ment, amíg megtudta mivel foglalkozom (mert a bemutatkozásban nem szoktam leírni, pont az előítéletek miatt). Rendszergazda vagyok.
Őszintén megmondta, hogy nem kezdene kocka sráccal. Mert, hogy szabadidőmben is a gép előtt ülnék, és biztos gamer vagyok. Abban igaza van, hogy sokat gépezek munkán kívül is, de muszáj akkor is a munkával foglalkozni, sokat kell gyakorolni, és tanulni.
Nem játszok, 3 éve egyetlen egy játék sincs a gépemen, de ez se hatotta meg.
Ja és nem, nem buknak az infós fizetésre. Főleg, hogy annyit keresek, mint egy gyári munkás. Gyakornok vagyok még, és teperni kell, ha a szakmában akarok maradni.
Talán legközelebb hazudjam azt, hogy programozó vagyok? Mert egyedül csak a programozás a menő, holott nem tudják hogy a devops mérnökök is halálra keresik magukat (ez az irány lenne a cél).
Most olyannal aki az alapján ítél meg amilyen vagy, és az nem tetszik neki, azzal minek akarnál járni?
Nem sok értelme lenne egy ilyen kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!