Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még mindig nagy hátrány, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig nagy hátrány, ha valaki informatikus?

Figyelt kérdés

Online ismerkedtem egy csajjal, minden jól ment, amíg megtudta mivel foglalkozom (mert a bemutatkozásban nem szoktam leírni, pont az előítéletek miatt). Rendszergazda vagyok.

Őszintén megmondta, hogy nem kezdene kocka sráccal. Mert, hogy szabadidőmben is a gép előtt ülnék, és biztos gamer vagyok. Abban igaza van, hogy sokat gépezek munkán kívül is, de muszáj akkor is a munkával foglalkozni, sokat kell gyakorolni, és tanulni.

Nem játszok, 3 éve egyetlen egy játék sincs a gépemen, de ez se hatotta meg.

Ja és nem, nem buknak az infós fizetésre. Főleg, hogy annyit keresek, mint egy gyári munkás. Gyakornok vagyok még, és teperni kell, ha a szakmában akarok maradni.

Talán legközelebb hazudjam azt, hogy programozó vagyok? Mert egyedül csak a programozás a menő, holott nem tudják hogy a devops mérnökök is halálra keresik magukat (ez az irány lenne a cél).

jan. 7. 17:33
A kérdező szavazást indított:
Legközelebb füllents. Programozó vagy, és kész. Az a menő.
Igaza volt a csajnak, én se jönnék össze egy rendszergazdával.
Nekem nem lenne gond, ha a párom kocka lenne.
16 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Végre egy kreatív kamu kérdés.
jan. 7. 17:37
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Ez csak a 62%os fazon, aki minden nap kiír egy kérdést arról hogyan koppintotta le valami csaj a munkája miatt. A körülmények változnak, a fix elem a telhetetlen csaj, akinek mindig valami baja van a srác munkájával és dobja azt.
jan. 7. 17:42
 3/13 anonim ***** válasza:
58%

Jól nézel ki? Igen? Akkor nem hátrány.

Nem nézel ki jól? Nem? Akkor is hátrány lesz ha nettó 1 milliót keresel.

Nézd, a nőknek (úgy mint nekünk) elég 2 mp, hogy tudják, hogy külsőleg bejön e nekik a pasi. Az anyagiakat most hagyjuk, mert ahhoz előbb külsőre kell, hogy tetsszél a lánynak, minden más csak utána jöhet.

A kocka srácok pedig amúgy is a kocka csajoknak jönnek be, kivéve ha emellett sportos, jóképű stb. vagy. Ezt lásd be, arról nem is beszélve, hogy a határozottság is hiányzik belőled, ami érződik a kérdésedből.

Ez van.

jan. 7. 17:42
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ha bemondod hogy még a pálya elején vagy de a karriered a "devops mérnöki" irányba tart (jelentsen ez bármit,de tudom hogy nagyon okos srácok vagytok, tisztelek minden mérnököt:D) a lánynak kb fingja nem lesz hogy ez mit jelent, de tudni fogja hogy van célod van benned potenciál. Ha meg már most egy kész milliomost keres akkor nem egymás emberei vagytok, álljon tovább, semmi gond.

A másik meg amit tapasztaltam hogy az informatikusok iránti negatív sztereotípia elleni legjobb ellenszer, hogy "ne nézz ki informatikusnak", szóval nem valósítsd meg azokat az elemeket amik a szterotipiat adják.

Több informatikus barátom van akik edzenek, jól öltöznek, izgalmas hobbijaik vannak (falmászás, thaibox, búvárkodás streetworkout stb), kicsit bohém srácok szeretnek a barataikkal szórakozni néha stb. És ők pl. ha bulin szóba kerül hogy informatikusok többször hallottam lányt úgy reagálni hogy "de miii nem is tűnsz annak". Vagy pl a srác kéri hogy tippeljék meg mit dolgozik és tok mást tippelnek. És utána semmi bajuk azzal hogy informatikus, le is győzte a sztereotípiát.

Szóval érted legyél büszkén informatikus, de annak legyél kva menő.:D

jan. 7. 17:44
 5/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, rendes választ írtam mert hasonlót már többször hallottam informatikusoktól.

Ha segít akkor szívesen, ha tényleg kamu kérdés akkor kapd be.

jan. 7. 17:46
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem kamu a kérdés. A kamus trollok nem tudják mi az a devops.

Külsőre nem vagyok az a "infós" alkat. Gondolom akkor nem is kezdett volna velem levelezni a lány.

Nem vagyok sportos és kigyurt testű. Átlagos a testalkatom, 5kg felesleg van rajtam, de ruhában nem észrevehető.

3-4 hetente járok fodrászhoz, fürdök, borotválkozok stb.

A személyiségem már inkább "infós". Kissé introvertált vagyok, de a levelezésben ez se feltűnő. Szóval egyértelműen az riasztotta el, hogy mivel foglalkozom.

jan. 7. 17:55
 7/13 anonim ***** válasza:
75%

Hát akkor a másik dolog ami még lehet hogy xarul "adod el" a munkádat. Ne azt hangsúlyozd ki hogy gyakornok vagy hanem a legérdekesebb ügyfelet akinek dolgoztál, a legizgalmasabb projektet stb. Csak úgy lazán ezeket említsd meg, de érdekes legyen. Plusz a távoli céljairól az almodrol mesélj ha kérdezi.

Ha ez nagyon nehéz akkor pedig ne a munka legyen a téma, ezért írtam hogy legyen valami jó hobbi, vicces bulis sztorik bármi.

Nézd a helyzet nem reménytelen, kb egy hete voltam egy bulin és egy infos srác akivel ott találkoztam egy nagyon jó nőt szedett össze. Jól nézett ki a srác de kb 178 centi volt normális gyerek nem valami blackpill felhasználó álma gigachad.

Egyszer került szóba a munkája bemondta hogy mi a karrier célja, lány nevetett hogy ő azt se tudja hogy ez mit jelent és ennyi ment tovább a tema másra.

jan. 7. 18:09
 8/13 anonim ***** válasza:
nem
jan. 7. 18:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha rendszergazda vagy, mondanod kellene, hogy egy jó cégnél, és akkor nem az alacsony fizetés ugrana be neki. Illetve mondhatod, hogy még tanulsz, bár 30 felé ezt sem preferálják annyian. Nekem a rendszergazdáról sok meló, kevés fizetés és egy ronda, megbecsületlen alak ugrik be középfokú végzettséggel.

Ha van diplomád, akkor azt mondd, hogy "IT területen dolgozok és továbbképzésre is járok" ahelyett, hogy rendszergazda vagy és a gép előtt ülsz, hogy tanulj. Kár, hogy nem tudod eladni magad, és egyébként igen, továbbra sem valami népszerűek az infósok.. sokat görnyednek a gép előtt és "hazaviszik" a munkát, illetve stresszesek, és igen, ezzel szokott járni a gamer hobbi is, amibe nem szívesen csatlakoznak be felnőtt nők.

jan. 7. 18:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem az informatikus, hanem a rendszergazda.
jan. 7. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!