Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok senkit a tarskeren akivel el tudnék menni valahova?
Szeretnék elmenni pubokba, szórakozni, vagy bulizni, strandolni csúszdázni, haveri körökben lenni, autóban zene stb, barátnőim nincsenek, mert anyák, kollegák öregek, a környezetemben pl a szomszéd tróger, vagy sötétek vannak.(olcso albérlettel együttjáro kisebbségi, vagy drogos közeg az egész amiben élek, de nem balhésak).
Na és elkezdtem társkerezni de a pasiknak a randi az egy padon ücsörgés azt mondják nem járnak sehova, de milliot beszélnek a munkahelyükről céljaikról vagy exekről, kivel hol élnek, nekem olyan ilyenkor, mintha 2 ember beszélgetne az életröl, karrierről stb, nem mint egy ffi es egy nő, nincs meg az a plusz benne(de amúgy nem is vonzók élőben, ronda vagy fura* a legtöbb), aki jár pl a szomszéd valahova, azzal meg úgy jártam, hogy vmi munkás alkoholista troger bandája van de azok is rondák:(ezért sem ő, sem a körei nem érdekelnek a tipik lesüllyedt igénytelen alja.
Vagy kollega, aki hosszu korpás hajú ételmaradékos szakállú de amolyan alter styl, de vele se lehet menni sehova, mert ő meg mindenen meg van sèrtődve mindig. mentális zavart.
Ilyen alapok nélkül hogy valakivel mehetnék jól érezni magam, nekem kapcsolat se kell. Tehát nem tudok olyan pasit elképzelni páromnak, akivel egy pubba vagy strandra se lehet elmenni, élete sincs, barátai sincsenek, semmi horgászat bográcsozás vagy kocsi, semmi.
Tehát ha valakivel mégcsak be se tudok valahova ülni, vagy nem tudok járni vele sehova, azzal én nem akarok semmit. Ki se tud alakulni bennem vágy, kémia nem tudok rákattanni a másikra.
Nem is èrtem ezek hogy képzelik el azt hogy összejövünk vagy a kapcsolatot. Sétálunk beszelgetunk megcsokol megd.g és az a kapcsolat? Mert nekem ez egy nagy nulla.
Így társkeren már nem is barátot keresek már, hanem a mottóm akivel eltudnék menni egy pubba, vagy szórakozni, meg lehet vele jelenni mert minimum van foga nem nézik ki egy szórakozóhelyen, hogy jézus ez mit keres itt, akivel be tudok ülni akár nyáron egy teraszos borozásra, akinek van szociális élete, és aztán majd meglátom hogy kémia is lesz e vagy szerelem járás is meg neki is jó e velem, meg fordítva.
És mikor kérdezik kit keresek milyen céllal vagyok fent, írom hogy akivel el tudnék menni valahova aztán majd alakul, hát ő nem jàr sehova, másik, hát ő nem borozik, amannak nincs kocsija, x ediknek munka után tv az élete, de amikor sétát padozós randin személyesen meglátom öket akkor úgy össze is áll hogy sokan mégcsak ki sem néznek ugy hogy egyáltalán meg lehetne velük jelenni bárhol is. Nem véletlen élnek ezek fű alatt lapítva, nem véletlen van 2 igaz barátjuk akivel egymásnál vannak csak és ennyi az egész társadalmi életük, és nem véletlen nincs nőjük sem(egyik mesélte a családi balhéjukat tiszta monika show asszonyverés rendőr minden volt aztán néz rám hogy ő tetszik e nekem lesz e második randi és mi az már hogy nem? Biztos átvertem. Aztán majdnem megvert🤣)sérültek is sokan.
Hogyan hol keressek olyan pasikat akikkel be lehet ülni egy pubba?
(Volt ilyen barátom már, boldogság volt ezerrel, de csúnyán szakítottunk a végén. Azóta se találok másikat)
Én meg nem tudok úgy vonzódni valakihez hogy séta meg a nagy semmik aztán hozzád vagy hozzám.
1-2 ilyennel való séta meg az elet nagy dolgairól való unalmas beszélgetés után a 2.vagy többedik randira ilyennel rávenni magam nekem felér egy erőszakkal.
Volt aki tetszett, azzal úgy kezdtük, hogy mondtam megyek vásárolni shoppingolni ő meg felvetette hogy akkor elvisz kocsival, így együtt shoppingoltunk, aztán meghívott egy kávéra vmi útszéli boltban ami ihatatlan volt, ezen jót röhögtünk is, aztán az miatt nem lett 2.randi hogy egyikünk se vágyott arra hogy megismételjük azaz még egy shopping mégegy ihatatlan kávé, így én nem is voltam valahogy "tűzben" sem attól, hogy megint találkozunk, hanem görcs lett bennem, hogy egy kávéra én nem akarok találkozni(veszek én magamnak amugyis ha kávé kell), es nem akarok randi helyett összefutni, a másiknak se volt ötlete, és nem is strapálta már magát semmivel, (semmit nem ötletelt nem hívott sehova szerintem igénye se volt valamire), "elpárolgott".
És mindezt úgy, hogy tetszünk egymásnak mint férfi és nő csak épp "helyzet" nincs hozzá. Egyikünk se vágyik sétás pados randira se.
Elengedtem, sebaj, de úgy bántam azt hogy végre egy aki tetszik, és így járok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!