Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel aki depressziós és ezért a gyógyszert is szedd rá rendszeresen?
Boldogtalan Édesburgonya & Hubert_Cumberdale
Azért ehhez már pofa kell :D Hogy alkalmatlannak nyilvánítsatok és kizárjatok valaki a KEZELT depresszió miatt és okoskodjatok..Mikor mindketten öngyilkosak akartatok lenni és depressziónál súlyosabb mentális problémáitok vannak ráadásul kezeletlen. Hubert még az orvos által felírt kezelést is megtagadta önkényesen.Leírom hogy azért tudják itt meg az emberek hogy kik írogatnak ilyeneket :DDD:D:D
Nem arra vagyunk kíváncsiak, amit Wikipédiáról kimásolsz.
Hanem , hogy nálad ezt mi váltotta ki, és hogyan miben nyilvánul meg.
A barátnöm depresszióra hajlamos, enyhén borderline.
Megterhelő folyton a hangulatingadozásait “lesni”, ami eldönti milyen lesz a napunk.
Nem egy nyaralást tett már tönkre ezzel.
Otthagyni viszont sajnálom, elmondása szerint én vagyok az egyetlen stabil pont eddig az életében.
Szóval inkàbb ne.
Én nőként válaszolok. Depressziós vagyok de kijövő félben. Gyógyszert végül ne kezdtem el szedni. Párom velem maradt, mindig segít :) Ha ő lenne ilyen helyzetben, én is vele maradnék és segítenék.
Na de összejönni, na azt nem... Ugyanis már jöttem össze depressziós fiúval, gyógyszert nem szedett. Már akkor 2 éve járt pszichológushoz, amikor összejöttünk, tehát 14 évesen kezdte, és még semmi javulás nem volt kb. Mindig lelombozott engem, egész nap arról beszélt, hogy utálja az embereket, szar az élet, stb, teljesen átvettem én is az ő hangulatát. Bipoláris volt amúgy. Egyik pillanatban de jóóó, menjünk ide oda szerelmem, csináljuk ezt csináljuk azt. Egy óra múlva meg leb.asz, hogy miért gondoltam, hogy neki bárhova is van kedve menni. Minél kevesebbet akart velem találkozni, mert neki napi 4-5 óra kellett még suli után, hogy egyedül legyen. Ilyeneket mondott, hogy öngyilkos akar lenni és csak az anyja miatt nem teszi meg... Hát nem volt egy leányálom és megtanultam, hogy ilyennel többé soha nem kezdek, mert alkalmatlan bármilyen emberi kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!