Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem akarok párkapcsolatot, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok párkapcsolatot, de hiányzik az érzés. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, nem volt még kb semmiféle komolyabb interakcióm lányokkal, mert valahogy sosem érdekelt ez a párkapcsolatosdi, mindig féltem tőle. Egészen jól elvoltam tavalyig, akkor valahogy összesodort az élet egy lánnyal. Semmi nem volt köztünk, csak kavartunk néhány hétig, én nagyon bele voltam zúgva, viszont -mint kiderült- neki csak egy átmeneti pótlék voltam amíg szünetet tartottak a párjával. Azóta nem találom a helyem, mert megmutatta hogy milyen az amikor szerethet valakit az ember, és kap is vissza valami figyelmet, ugyanakkor rossz érzés hogy az ölelések meg ezek a kis apróságok hiányoznak az életemből. Azóta mindig ezen jár az eszem, hogy de jó is lenne, ha valakinek adhatnék egy puszit, vagy vehetnék egy csokit, pedig mielőtt ezeket nem éltem volna át, egyáltalán nem hiányoztak.

Nos, én ezt az érzést akarom magamban valahogy "kikapcsolni". Nincs normális egzisztenciám, nincs időm, se motivációm barátnőt szerezni, mert ez a lány tönkrevágta a lelkivilágomat, és ehhez hogy az egész párkapcsolat keresés egy merő gyomorgörcs legyen, semmi kedvem. Boldog akarok lenni, nem erős.

Nem tudok a szabadidős tevékenységeimbe elmerülni kellően, mert ha valamit csinálok, akkor is az van hogy de jó lenne ha itt lenne egy lány és beszélgetnénk közben, vagy ha vezetek, akkor is azon pörgök hogy de jó lenne, ha itt lenne egy lány, és kirándulnánk egyet, megnyílnánk egymásnak meg ilyenek.

Fent vagyok társkeresőn is, de szinte nincs is matchem mert annyi lelkierőm nincs hogy egy értelmes profilt összerakjak, meg nekem ez a jobbra-balra húzunk dolog annyira nem fekszik.

Szóval, abszolút semmi hangulatom az egészhez így, ezért akarom minden ilyen érzésemet kikapcsolni. Hogyan tehetném, mivel vezethetném rá magam mentálisan?

jan. 5. 23:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9) Nem haragszom, mert igazad van. Nagyon hülye felfogás ez, de sajnos bennem ezt a lány teljesen elrontotta. Mondom, ő volt az első nekem tavaly, és már alapból rém kellemetlen hogy eddig vártam az elsővel, de az még rosszabbul esett hogy nem mondta azt, hogy nem érez semmit, hagyjuk az egészet, hanem jól esett neki a pillanatnyi figyelem amit tőlem kapott, és másfél hónapon át csak szórakozott velem. Ha nem az utóbbi történik, valószínűleg egy leckeként fogom fel az egészet és megyek tovább, így viszont annyira lenullázta azt a minimális önbizalmamat ami volt, hogy egyenlőre ezt látom a megfelelő megoldásnak. Jól esne ha lenne, de jelenleg abban látom a megoldást, ha nincs, és nem is szeretnék vágyni utána.
jan. 11. 20:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Tavaly történt!!! Nem 3 hónappal ezelőtt, nem 6 hónappal ezelőtt és még mindig siránkozol. Az az igazság hogyha te önfejlesztésbe fogtál volna a lány előtt még akkor át se vághatott volna ilyen szinten, vagy egyáltalán.

Önismereted és emberismereted se van.

Nem tudod ki vagy valóban, nem tudod milyen emberek vannak körülötted és még ilyen szinten vagy addig bárki bármilyen téren kitolhat veled.

Ahelyett, hogy picsogsz (mert picsogsz) inkább magadba invesztálhatnál. Könnyű rinyálni, de annak is kéne, hogy legyen határideje.

Kezdj el pszichológushoz járni amint több a pénzed.

Szóval először tanulj, tanfolyamot végez el és keress annyi pénzt. De közben simán olvasgathatnál önfejlesztés gyanánt akármilyen könyveket.

Jót tesz a sport, mert lelkileg testileg jól hat rád.

Segít a különböző olyan hobbi amely által emberek között vagy, vagy magabiztosságot ad.

Jó akár még a meditáció is a lelki béke miatt.

Egy csomó lehetőséged van, hogy fejlődni tudj pozitív irányba és csak rajtad múlik, hogy méginkább depressziós, lusta, nyavúkoló nulla maradsz vagy inkább bebizonyítod önmagadnak, hogy erős, kitartó, türelmes, okos, ügyes, egy harcos vagy.

jan. 12. 08:36
 13/16 Barito ***** válasza:
Kedves 12-es, hagyd már az önismeretet, emberismeretet, a szerelem ezeket kikapcsolja.
jan. 12. 09:42
 14/16 A kérdező kommentje:

12) 1 éven át jártam pszichiáterhez szorongással és depresszióval. Ezért is vagyok mindenhogy lemaradva mert menekültem az emberek társasága elől, de még idejében elkezdtem vele orvoshoz járni mielőtt végleg berántott volna magával. Tavaly óta vagyok úgymond târsadalomképes, csak 25 évesen elkezdeni azokat a dolgokat csinálni amiken jobbesetben ennyi idősen már mindenki túl van, nehéz, és sok kellemetlenséggel jár. Jelen esetben kb örültem hogy életemben először valaki hozzámszól 2 mondatnál többet, ennek pedig sajnos ez lett a hozadéka, hogy a nulla tapasztalatom miatt sajnos nem ismertem fel hogy miben is vagyok.

Mindegy, majd valami lesz.

jan. 12. 11:01
 15/16 Barito ***** válasza:
Gondolj bele kérdező (bár nem vigasz számodra) van aki 50 évesen tart ott ahol te 25 évesen.
jan. 12. 11:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el pszichológushoz
jan. 12. 16:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!