Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély, hogy összejöjjünk?
Szerintem gondold át hogy mihez ragaszkodsz jobban, a fiúhoz vagy a munkahelyhez. Sajnos nem véletlen nem szokás összejönni a kollégákkal, az ilyeneknek nem szokott jó vége lenni.
Ha viszont azt gondolod, hogy ez megéri neked, akkor szerintem nyugodtan tegyél így, mint ahogy más helyzetben tennél; keresd a lehetőségeket hogy időt tölts vele, flörtölj, hívd el valahova. Előbb-utóbb valamelyikőtöknek ezt meg kell lépni, csak így juthattok tovább a kapcsolatban. Viszont azt kalkuláld bele, hogy amennyiben a másiknak a munkája fontosabb, vagy szimplán nem kölcsönös a szimpátia, elutasíthat. Na akkor az kellemetlen lesz mindkettőtöknek a munkahelyen minden nap.
Ezt férfikén mondom, hogy utalásokat meg a hasonló ezoterikus úton küldött jeleket nincs az az ember aki megérti.
Azzal mész csak bármire ha odaállsz és kereken megmondod szeretnél vele összejönni.
Siker nagyban múlik azon is, hogy jó-e a segged.
Én is azt mondom, ha nem próbálkozott be - pedig láthatóan nyitott kapukon kopog - akkor csak mint kolléga vagy neki szimpatikus.
Persze lehet az is, hogy rámászol... de ebből általában semmi jó nem szokott kisülni.
" A munkahelyen szoktunk együtt időt tölteni, beszélgetni kisebb társaságban vagy akár kettesben is. Szimpatikusnak tart, figyelmes, érdeklődő, de minden jel arra utal, hogy csak mint kolléga tekint rám."
Kérdező te is tudod, hogy csak munkatársként kezel téged. Mégcsak haverok, ismerősök, vagy barátok sem vagytok mert munkán kívül nem töltöttök el együtt minőségi időt. Kávéra, sütire nem ültök be sehová.
Természetesen eljöhet annak az ideje, de igazság szerint miattad nem lehet szó kölcsönös haveri, vagy barátsági viszonyról hiszen te sokkal többet akarsz tőle.
Nem tudom mióta ismered, de jobban tennéd ha csökkentenéd vele a munkatársi lógásokat pl. ebédidőben mert csak magadnak ártasz.
Ne felejtsd el ha netalán szexuális élményeket érnél el nála akkor is kollégák vagytok és ő nem szeretne beléd hiába a szex.
Te szívnál és csak magadnak köszönhetnéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!